Snelle levering en hele goede prijs!

Schoenen zijn goed maar dat wist ik al. Levering door Pluto is erg goed. Op zondag besteld en op maandag al binnen, top!

top bedrijf

veel verschillende artikelen bij mekaar ,snel bestelling te plaatsen en snelle afwikkeling en je scoort nog wat centen bij jou bestelde artikel een review te plaatsen echt top in een woord.

Snelle goede service

Alle afspraken nagekomen en een goed product

Zeer goede service

Begin juni een paar skechers gekocht bij plutosport en daar was ik erg tevreden mee. Eind juli ontstonden er witte vlekken op de neus en stuurde ik foto's naar de klantenservice en zij loste het perfect op of door punten, ter waarde van het aankoop bedrag, of het geld terug te storten. Hele goede service.

Prima product

Goed regenjack, makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Gebruik 'm bij wandelen en golfen.

Fijne winkel

Groot assortiment. Snel verzonden. Retourproces makkelijk.

Kids waren superblij

Snelle bezorging

Top en snel

Artikelen gekozen en betaald in de webshop. Aflevering stipt en volgens afspraak. Fijn om zo online te shoppen.

Prima polo's voor een goede prijs!

Zoals de kop al aangeeft: twee prima Lacoste polo's, tegen een goede prijs en snel geleverd!

Prima ervaring

De producten zijn als omschreven. Het bestel proces verliep vlot. Levering keurig op tijd. Prima geregeld dus.

Snelle bezorging van A merken en toch voordelig!Snelle bezorging van A merken en toch voordelig!

Snelle bezorging van A merken en toch voordelig!

Hele goeie service!!

Schoenen besteld die helaas te klein waren. Ik kon heel makkelijk aangeven dat ik ze wilde omruilen voor een andere maat, ik kreeg direct kosteloos een retourlabel voor het oude paar en het nieuwe paar werd automatisch besteld.

Zit als gegoten

Redelijke prijzen, goede kwaliteit

De gekochte T shirts zijn van goede kwaliteit. En de levering volgens afspraak, beetje jammer dat de mails van DHL in mijn spam box verdwenen ondanks dat toch op tijd geleverd.

Volgens mijn verwachting

Correcte afhandeling van een goed product

Wat een fijne schoen, net alsof je op wolkjes loopt! De bezorging was ook erg snel!

Mooie prijs en snelle levering.

Mooie prijs en snelle levering.

Mooie kleur, redelijk luchtig materiaal

Mooie kleur, fijn materiaal

Overzichtelijke website, snelle levering en goede service

Inmiddels diverse malen schoenen en (sport)kleding besteld bij Plutosport. Altijd netjes en op tijd geleverd. Ook eenvoudig artikelen weer retour te sturen en dan ook weer snel het geld terug ontvangen. Heel tevreden.

Veel keus voor betaalbare prijzen en keurige service

Prettig bedrijf met betaalbare producten (oa Nike shirts) voor een evenement; veel op voorraad in diverse kleuren en maten. Snel en net (en duurzaam) contact nadat er iets kleins mis was met de naad van een Nike shirt en keurig opgelost!

Altijd snel en netjes geleverd

Mijn ervaring is zeer goed

Snel geleverd, mooie schoen

Order was zeer snel binnen! Dochter blij met de mooie schoenen, valt goed op maat

Scherpe prijzen, snelle levering en snel retour/omruil beleid.

Beter dan de meeste sportwinkels, aanrader!

Toppie

Snel, accuraat, stipt.

Verkeerde kleur ontvangen, had zwart besteld, kreeg blauws

Slecht

Geerweg 46