Helemaal top!

Goede prijs, mooie kwaliteit!

Ik krijg tegenwoordig nergens meer een product geleverd een dag na dat je het besteld hebt. Dat vind ik grote klasse. Vóór 22.00 besteld en ook echt de volgende dag geleverd. Ook de prijs is super. Nergens anders zo veel korting als hier!

Groot assortiment, snelle levering

Vandaag besteld, morgen geleverd. Ideaal. Groot assortiment zowel voor volwassenen als kinderen.

Prima en snelle levering

Fijne badpakken besteld. Waren snel geleverd en zitten perfect

Mooi product

Fijn product en een super snelle levering

Snel bezorgd, goed en netjes verpakt. Ben er heel blij mee.

Top prijzen!

In de sale twee paar jongens schoenen gekocht. Goedkoopste prijs online.

Snel geleverd.

Geweldige webshop

Super bestelgemak, snelle levering en groot aanbod. Kortom een hele tevreden klant!

Alles verloopt snel en soepel

Snel besteld snel in huis netjes verpakt alles gewoon super!

Super behulpzaam en snel

Mijn ervaring met Pluto Sports was uitstekend. Ik had een fout gemaakt met de bestelling g en dat hebben ze voor mij opgelost en de bestelling was de volgende dag meteen in huis! Echt heel fijn.

Snelle verzending top verpakt mooi product

Duidelijke website Op de hoogte gehouden via de mail Snelle en nette levering

Perfect en snel

Goede prijs, snelle en complete levering

Goede (aanbiedings) prijs, snelle levering en alles in 1 keer goed.

prima kwaliteit

Helemaal tevreden

Alles was in orde, netjes op tijd geleverd ook.

Goede, vlotte levering

Een goede en vlotte levering van het speedo badpak. De maat valt ruim. Het fijne van dit badpak vindt ik de verstelbare schouderbanden en dat er geen voorgevormde cups in zitten. Het badpak is ook makkelijk aan en uit te trekken. Voorheen een kruislingse rug gewend. Die gaat veel moeizamer aan en uit.

Topwinkel - bestellen en ophalen

Ideaal online winkelen met een enorm ruim assortiment. Bestel regelmatig voor mezelf en het gezin en nooit gedoe. En ,oals altijd word ik altijd vriendelijk geholpen. En als je in de buurt woont, gewoon op de fiets ophalen. Beter voor het milieu en nog sportief ook!!

Was er optijd, product was goed in orde

Optijd binnen en in goede staat

Binnen 24h geleverd, goed

Savonds besteld en de volgende lunch had ik het in huis. Was gewoon goed! Enige was dat de doos redelijk beschadigd was door de post omdat de schoenendoos verpakt wAs in een plastic zak. Maakt mij niet uit want ik hoef het niet terug te sturen, en scheelt weer zo’n onzin kartondoos. Maar plastic is ook niet fantastisch. Dus verpakking had duurzamer en beter gekund dat is alles!

Altijd een snelle levering, product voldoet aan de afbeelding en maat.

Geweldige secrvice

Schienen gekocht waren te groot . Kon direct wisslen

Super goede service en snel geleverd.

Goede pasvorm en geleverd zoals omschreven

Juist wat ik zocht

Deze Teva Langdon Slider was net wat ik zocht Stevige Slipper top afwerking Aankoop en levering door Plutosport verliep perfect

Geerweg 46

2461 EB Ter aar