Fijne winkel

Vandaag besteld morgen in huis. Zo wad het ook. Mooie tops gescoord.

Mooi shirt

De pasvorm is perfect. Strak en netjes.

Vlotte bestelling via de website en snelle levering.

De bestelling van mijn artikel verliep zeer vlot op de website.Mijn artikel was thuis geleverd binnen de 48 uur en het leverde nog punten op waardoor ik bij mijn volgende bestelling van enige korting kan genieten .

Snel en goed

Goede en snelle verzending

Snelle en goede service

Bij gebrek aan 1 artikel, snel en goed opgelost!

Jaren ervaringen met Plutosport

Sinds mijn eerste bestelling bij Plutosport in 2011 direct een vertrouwde ervaring met deze website gekregen. In de loop der jaren meerdere bestellingen gedaan van diverse artikelen en bedragen. Of ze nu groot of klein zijn, altijd waren de producten snel geleverd en hield Plutosport zich aan de gemaakte afspraken. Onlangs een bestelling gedaan met express-bezorging, dit viel me zeker niet tegen. Helaas was de bezorgdienst DHL en wilde de bezorger niet naar de 3e verdieping gaan om het pakket af te leveren. Naar herhaaldelijk verzoek ging de bezorger toch maar naar de 3e verdieping en gaf een grote mond tegen mij dat hij het druk had en geen tijd had om het naar de 3e te brengen. Klacht ingediend via DHL review, maar zal waarschijnlijk niets uitmaken zolang zij doorgaan met slechte bezorgers. DHL heeft de laatste tijd nogal de reputatie dat ze slechte bezorgers aannemen die hun werk niet tot half uitvoeren wanneer ze een appartementencomplex tegenkomen in onze regio. Dit staat los van Plutosport. Kan er geen kritiekpunt over schrijven. Een goede webshop en Service.

Goed product snelle levering

Zit lekker, snelle levering, goede maat en on vergelijking met andere winkels euro's goedkoper.

Goede producten aan faire prijzen en verzorgde snelle levering.

prima shop

Paar Crocs besteld welke te klein bleken. Via de website grotere maat besteld en de retour aangemeld. Prima service en de goede maat weer snel in huis.

Uitstekend! ***

Tot op heden de broeken die ik wilde nergens goedkoper gezien, wel duurder! Binnen één dag geleverd en veel op voorraad. I love this store.

Niet zo duur en heeft een redelijke kwaliteit

Product heeft een goede pasvorm en het product kost niet zoveel geld

Altijd tevreden, top service!

Scherpe prijzen, snel geleverd. Ik ben zeer tevreden van Pluto Sport!

Mooie boss polo besteld, helaas een maatje te klein maar kon het netjes ruilen voor een groter maat, klantenservice gebeld voor de retour en het werd allemaal netjes geregeld. Nieuwe polo binnen 2 dagen weer in mijn bezit en de kleine polo gelijk via dhl terug gestuurd. Dus al met al uitstekend geregeld.

Super goed geholpen

Ik had nieuwe hardloopschoenen nodig en wist welke maat ik nodig had en via Bol.com ze van Pluto binnen gekregen. Helaas waren ze toch te klein. Telefonisch contact opgenomen met Pluto en aangezien ze in de buurt zitten kon ik die middag de schoenen terugbrengen en een maatje groter mee naar huis nemen. Dus alles soepel en snel geregeld, net zo als de schoenen!

Altijd goed

Bestel hier al 10 jaar, gaat altijd vlekkenloos.

Erg goed en goede service

Ik heb er een zwembroek besteld,helaas ik denk die maat zal wel passen,helaas ik moet een maat groter hebben,ik gekeken op de website of dit nog kon,meteen nieuwe toegestuurd gekregen,de te kleine terug naar service punt en dat alles in 2 dagen tijd zodat ik toch nog kan flaneren op het strand in mijn nieuwe zwembroek,top Pluto sport.en geen extra verzendkosten!

Product voldoet, verzendkosten hoog.

Short gekocht waarvan ik er al een had. Deze voldoet ook kwaliteit en pasvorm heel goed. Helaas bijkt aan het eind van de bestelling een hoog verzend bedrag. Dit maakt het bestellen van één short te duur.

Snelle levering, fijne sokken!

Dit is onze eerste keer bestellen bij jullie en wat een snelle levering! Top.

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Keurig nette verzending. Ik vind het wel jammer dat je verzendkosten moet betalen, iedere bestelling.

Besteld en snel geleverd

Beide artikelen die ik had besteld werden snel geleverd, zelfs is het mogelijk om 's avonds de bestelling te laten bezorgen, TOP. De bestelde artikelen voldoen uitstekend.

Erg blij mee

Goede pasvorm en blij met de uitstraling

Mooie shirts en bestelling stond heel snel klaar

Mooie shirts en bestelling stond heel snel klaar

Snel en goed

Bestelling volgende dag in huis. Schoenen beide perfect!

Snelle levering!

Goede kwaliteit, mooie pak

Deze pak zit lekker comfortabel. Ik heb deze eerder besteld in een andere kleur. En de kwaliteit is prima

Geerweg 46

2461 EB Ter aar