Mooie en fijne schoenen.

Schoenen zitten goed en zien er mooi uit! Onze jongens vinden ze goed lopen. Valt op maat!

Top webwinkel!

Bestellen, volgende dag in huis. Top prijzen, bestel voortaan alles bij Pluto!

Ik heb 2 vesten besteld. Snel en netjes geleverd! Mooie vesten voor een betaalbare prijs. Een zeer tevreden klant!

Snelle levering en kwaliteit naar verwachting

Snelle levering en goed te volgen. Zeer tevreden over het gemak waarmee de bestelling gedaan kon worden.

Top online shop ervaring!

Mooie webshop, makkelijk in gebruik en supersnelle levering. Ik koop hier graag. Prima kwaliteit en service.

Super product en service

Echt super

Snelle en goede levering, zeer tevreden.

Goed product voor een lage prijs. Zeer snelle levering. Vind het alleen jammer dat je €6,95 verzendkosten betaald ook bij een hoog bedrag. Zou mooi zijn als service dat je boven €50 of €75 verzendkosten vrij zou kunnen bestellen.

Het is een top bedrijf door de goede en snelle service en het omruilen van de goede maat slipper perfect en duidelijk verloopt.

Prima boxers

Snelle levering ,en zeer blij met mijn bestelling

Snelle correcye levering. Klantendienst gecontacteerd, heel snel antwoord en goede oplossing aangeboden gekregen. Hier word ik vaste klan5

Topshirts!

Kwalitatief goede nette dress t-shirts. Heerlijke stof en passend op het lichaam.

Super goede ervaring. Mooie schoenen zitten heerlijk.

Ruime keuze en vaak korting. Zeer te vrede met de schoenen. Alle bekende merken aanwezig.

Prijs kwaliteit verhouding is fantastisch!

Plutosport komt altijd als één van de goedkoopste uit de bus, daarnaast is de kwaliteit ook nog eens top. Snelle levering, en snelle en juiste service.

Prima prijs en kwaliteit

Leuke shirts tbv 4daagse. Mooie kwaliteit

Goeie service en snelle levering!

Goede spullen en snel geleverd

Ik bestel regelmatig bij Plutosport en ik ben zeer tevreden over de snelheid van levering en de service bij retourneren.

Prima webshop, maar te hoge verzendkosten

Prima webshop, goed assortiment en interessante sale. Wel vind ik de €6,95 aan verzendkosten heel erg hoog voor een Nederlandse webshop.

Geweldig !

Goede ervaring, op tijd en netjes ingepakt. Ik zal hier meer bestellen.

Onmiddellijke opvolging en snelle en correcte levering.

Super en snelle levering!

Levering binnen 24 uur en allemaal top producten!

Goed!

Geen problemen ondervonden. Makkelijk en duidelijk om te bestellen, snelle levering en makkelijk retour sturen.

uitstekend

voor de eerste maal en viel zekers mee

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle verzending.

Besteld en de volgende dag geleverd super fijn!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar