in een woord perfect

Snelle levering en verkeert artikel snel opgelost

Ik heb hier een paar sportspullen besteld. Vlotte levering een dag later. Helaas was 1 artikel verkeerd geleverd. Contact gehad met Pluto Sport en snel opgelost. Juiste artikel dag ernaar in huis. Verkeerde gekregen artikel mocht ik houden. Top coulance.

Snelle levering en goede service

Super snel verzonden. Netjes verpakt. Kwaliteit kleding.

Heerlijk vest!

Lekker zacht vest, maat valt normaal. Heel snel af te halen in Ter Aar.

Top levering

Prachtige jas en trainingspak van Emporio Armani…

Alles klopt gewoon, wat we afgesproken hadden.

Snelle levering,goede service

Snelle levering, mooie kortingen

Ik heb al enkele keren besteld bij Pluto en was altijd tevreden. Er worden ook schoenen van vorige seizoenen aangeboden aan voordelige prijzen, hetgeen ik interessant vind.

is goed

levering op tijd binnen

Niks op aan te merken

Ik heb alleen maar een prima ervaring met pluto sport van bestellen tot de bezorging. Oh ja de sneakers zitten super!

KEURIG

Bestelling werd snel,correct en keurig afgeleverd in het Post nl brievenbus ophaal punt afgeleverd. Geen beschadigingen waargenomen

Snelle levering!

Snelle levering en prima shirts

Waardeloos

Vorige week zaterdag een paar skechers binnengekomen. Maat had ik verkeerd doorgegeven. Ik kon ze retouren. Andere zouden 4 juli komen, maar nog niet binnen

Ik had al een paar van deze wandelschoenen en wilde een tweede paar, zodat ik af kan wisselen. Ik ga er vanuit dat dit paar ook goed loopt omdat ze identiek zijn. De schoenen waren keurig verpakt en werden snel geleverd. Eén groot verschil is dat dit paar €75,- goedkoper waren dan het paar dat ik al had!!

Super comfortabele loopschoenen

Ben zeer tevreden van mijn aankoop en zal zeker in de toekomst de aankoop herhalen

Slecht

Had een zwembroek besteld van boss met ritsen zoals op de pagina beschreven als kado komt binnen andere kleur en zonder ritsen bellen klopt is fout op pagina kan het terugsturen zonder kosten lekker dan had wel 6,95 verzenden betaald en moeite doen om naar een dhl punt te gaan baalde echt en kado ging niet door de gene is al op vakantie nu alleen sorry

Top bedrijf

Betrouwbaar, top bedrijf skech_air convoy wandelschoen heren besteld. Loopt fantastische goed overzicht met mooie prijzen. Veel keuze. Zeer tevreden. Super

Grote sortering van merken tegen goede prijs.

De Asics sportschoenen kwamen snel en goed verpakt voor een prima prijs.

Leuke schoenen voor een leuke prijs.. schoenen zijn op de afgesproken tijd/dag geleverd.

S' avonds besteld de volgende dag al binnen, top service

Goed en snelle service

Shirt besteld bij Pluto. Shirt werd snel geleverd en voldeed aan alles zoals ook op de site beschreven.

Uitstekende service

Leuke lichte schoen. Perfect voor de zomer. Service uitstekend. Binnen 2 dagen in huis.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar