Het waren super moiloie schoenen mij zoontje is er blij mee geweldig

geweldig

Voor het eerst bij Plutosport gekocht en het zal beslist niet de laatste keer zijn .Hele mooie producten en snel en netjes verzending.Dit is echt een compliment waard.

goede prijs en snelle verzending

zo besteld en bezorgd, goed product tegen de juiste prijs.

Goede en snelle levering

Veel keuze in leuke en betaalbare sportkleding. Snelle en betrouwbare levering.

Makkelijke website en zorgvuldig mijn producten gevonden en besteld

Door de veelzijdigheid van de webshop. Makkelijk mijn producten kunnen bestellen en de volgende dag geleverd.

Schoenen nog steeds niet ontvangen

Schoenen waren bezorgd bij DHL OPHAAL punt . Bij openen van de kluis zaten de schoenen er niet in. Onderzoek is gestart door Pluto . Gaat waarschijnlijk een week !! duren voordat je wat weet waar de schoenen gebleven zijn. Dit kan toch wel sneller in deze tijd !. Afwachten maar maar de schoenen zijn wel betaald.

Snel bezorgd en goed product

Topproduct

Deze hardloopschoenen zijn ideaal. De demping is van uitstekende kwaliteit.

Snelle levering en producten voldeden aan verwachting

Goede en snelle levering

Voor mijn dochter deze puma's gekocht. Super blij mee en ze waren er super snel zodat ze deze in de vakantie lekker aan kan.

Snelle verzending mooie prijs

Fijn trainingspak in een mooie kleur. Eindelijk iets anders dan zwart of grijs! Zit perfect in maat xxl bij een lengte van 1.87

Ben er blij mee!

Duidelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site met goede prijzen. Snelle levering

Super snelle service

Ik heb een Aantal artikelen besteld, hele snelle service. Goedemorgen communicatie Zeer kontent en tevreden klant.

Eerste bestelling, uitermate tevreden!

Goede kleding, fijne acties en snelle verzending! Gewoon top

Na 5 dagen mijn bestelling nog niet ontvangen

Na 5 dagen mijn bestelling nog steeds niet ontvangen….geen info,helemaal niets.Ben dit niet gewoon bij Plutosport…

De enige keuze is Plutosport!

Goede prijs kwaliteitverhouding!

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering

Ook dit keer weer snel het bestelde geleverd gekregen. Blijf tussendoor goed op de hoogte en klopt precies. Verder leuk aanbiedingen, waardoor de prijs en kwaliteit in verhouding zijn. Ik ben een tevreden klant.

Alles is goed gegaan.

Slecht.

Ik heb vorige week een bestelling gedaan en ik heb ze nog niet gekregen. Ik weet niet of het aan de webshop ligt of het aan het koerierbedrijf ligt, maar dit kan echt niet. En zeker niet als er op de webshop staat voor 22u besteld de dag nadien in huis. Geen goede reclame.

Snel besteld, aanbiedingsprijs en snel geleverd Mooie nieuwe Nike air Max 90

Heel tevreden

Ruim aanbod, duidelijke website. Besteld en een paar uur later kan ik het al ophalen, ideaal!!

Zeer snelle en correcte levering.

Na een eenvoudig en goed werkend bestelproces had ik mijn bestelling al de volgende dag in huis.

Helemaal kapot geleverd.

Pakketje helemaal kapot geleverd aan het dhl pakketpunt. Heel zwak doosje. Dat kan plutosport beter doen lijkt me.. (daar betalen we immers verzendkosten voor)

Op tijd bezorgd Netjes afgehandeld Lof voor plutosport

Geerweg 46