Altijd goede service

Snelle bezorging. Ook na terugzending voor een grotere maat snel een ander paar ontvangen!

Altijd goed geregeld bij Pluto, koop er al jaren regelmatig, TOP

Koop er regelmatig altijd goed en nooit klachten. Komen afspraken na en keurige verzending en ook nog snel.

Snel

Laat besteld, volgende dag vroeg in huis!

Super service

Super service.

Super service

Fijne site en vlotte levering. Ik had een klein probleem met de betaling maar dit is achteraf door plutosport goed afgehandeld. Op deze site zal ik vaker bestellen!!

Netjes verzorgd en snel afhalen mogelijk

Altijd keurig en afhaken is snel mogelijk

Snel en netjes geleverd

Wat ik bestelde kreeg ik snel en ook netjes geleverd

Goede snelle service

Besteld en snel in huis.

fijne loop sandalen

Ik heb deze gekocht omdat ik van vele klanten ( ik werk bij de Ikea) horen vertellen hoe fijn ze wel niet lopen. Ik heb zelf voor de W ( iets breedere) gekozen vanwege mijn platvoeten. Ik heb terug gestuurt omdat juist bij de bescherming is het dikker en dat irriteerde mijn voeten. Maar ik moet wel bij zeggen die schoen zelf loop comfortabel. Jammer dat ik heb moest retourneren, ik had het graag gehouden, dus nu verder kijken voor een andere model.

Heilzame FitFlops, mijn redding bij zere voeten

Ik heb constant geïrriteerde achillespees door overbelasting, kan momenteel geen schoen verdragen. De FitFlops ***u voelen heilzaam, geven zachte gedempte vering en ondersteuning daar waar nodig is. Ik ben zo blij dat ik weer een hele dag kan lopen zonder pijn en kramp door zere achillespees.

Eerlijk en fair, dikke nike air

Goede prijs, snel geleverd, duidelijke communicatie. Zou zeker weer bestellen. Schoenen zitten heerlijk.

Goeie service

Per ongeluk een fout gemaakt met een bestelling. Gebeld en kreeg meteen iemand aan de telefoon die het 1 minuut later regelde. Heel fijn!

Besteld, snel geleverd! Heel tevreden.

Eerste bestelling en superservice!

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Plutosport. Het was mijn eerste bestelling en ik had een probleempje bij de toepassing van de welkomstkorting. Na contact met de klantenservice werd ik al direct op de hoogte gebracht, dat dit in orde kwam. Ik behield het product, dat netjes werd afgeleverd, en kreeg al daags nadien de korting op mijn bankrekening terug gestort. Ik ervaar een zeer goede service. Vriendelijk en supersnelle dienstverlening. Ik zal in de toekomst zeker nog een bestelling plaatsen.

Geweldig, ik weet nou als ik iets moet bestellen , kijk ik eerst op Pluto site

Geweldig was een mooie trainingspak en heel snel geleverd goeie service, niks om aan te merken. Geweldig.

Snelle levering!

Schoenen op zondag besteld en maandag al geleverd, zitten super lekker dus denk zomaar dat er meer gaan volgen.

Top Polo’s

Top Polo’s

Waardeloze bezorging door DHL

Een week lang elke dag bericht van DHL dat ze bezorgen die dag, al 6x op rij in de avond het bericht bezorging niet gehaald. Intussen heb ik na 10 dagen het nog steeds niet binnen Ik zou als ik plutosport was zaken gaan doen met een andere bezorgdienst DHL is echt waardeloos te noemen, deze slechte levering is niet nieuw. Ik bestel voortaan bij een bedrijf die bijv Post nl gebruikt als levering

Snel en top kwaliteit

Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en mooie kwaliteit.

Teva slippers

Snel geleverd, pasvorm zoals altijd prima. Ik heb schoenmaat 40 en bestel de slippers in maat 39.

Ruim assortiment voor een redelijke prijs. Top gewoon.

Geweldige winkel met een goede variëteit aan goederen.

Geweldige winkel met een goede variëteit aan goederen. Alle items die ik kocht waren van hoge kwaliteit en hadden goede prijzen.

Makkelijk bestellen Op tijd geleverd Zoontje helemaal blij met zijn schoenen!

Snelle levering,overzichtelijke site En mooie producten

Geerweg 46

2461 EB Ter aar