Heel erg tevreden met PlutoSport

Fijne webwinkel, snelle levering ,Heel erg tevreden met PlutoSport

Vier sterren........

Helaas geen 5 sterren,ik heb al jaren de zwarte en ze zijn verder hetzelfde....op 1 ding na,de bandjes zijn niet zo stevig als bij de zwarte variant ......maar verder prima.

Zoals atleten topsport bedrijven is Plutosport een topper in de ondersteuning daarvan. Snel, correct, eenvoudig, alleen maar pluspunten! Zeer aan te bevelen voor de regio,

Verkeerde maat schoen

Helaas zat er een andere maat schoen in de doos, dan dat er op de doos stond. Wel goed geholpen daarna door de klantenservice. Ik heb nog geen nieuwe schoenen, die mag ik zelf opnieuw bestellen

Mooie, stijlvolle korte broek

Heerlijke pasvorm en in mooie kleuren verkrijgbaar. Prijs is ook prima!

Goed product en snelle levering

Zit zoals het hoort dus goede pasvorm. Maat valt ook goed.

Prima kleding

Alles zit prima en juiste prijs kwaliteitverhouding.

Top product

5 sterren

Top kwaliteit

Goed verpakt en vriendelijk bij op halen. Snelle levering

Snelle levering en top kwaliteit

Ik shop nu ongeveer een jaar of 8 bij Pluto Sport en verbaas mij iedere keer over de enorme snelle levering. Maar ook over de prijs kwaliteitsverhouding kan ik echt niet klagen. Je krijgt wat is beloofd en dat is een verademing tussen al die nep drop shipping bedrijven.

Zeer mooie kwaliteit shirt en broek en de volgende dag al geleverd

Prima, snelle bezorging

Shirt was hartstikke mooi, maar bh helaas te klein. Verder wel goede service qua omruiling.

Prijs en kwaliteit in goede verhouding

Fijne winkel met mooie producten. Opvallend genoeg best veel sportief zakelijke kleding. Voor mij een leuke verrassende producten van goede merken en dito kwaliteit. Helaas wel betalen voor de retourzending dus snap ook dat mensen dan afhaken.

Heel mooie en goede kleding.

Topper

Fijn bedrijf, eerlijk en transparant. Snelle verzending en super prijs.

Snel en goed geprijsd en betrouwbaar

Ik heb sokken besteld. Er was helaas iets mis met de bestelling, na een berichtje en een foto werd het juiste product nagestuurd. Heel simpel en klantgericht. Fouten maken kan, maar het goed oplossen dat is belangrijk. En dat is gebeurt.

top shirt ,snelle service, netjes verpakt

foto's kloppen op het internet met de kleur en beschrijving mooi shirt , snelle verzending

Goede prijs en dezelfde dag opgehaald

Goede prijs en dezelfde dag opgehaald

snel en netjes, een aanrader

ik kocht 3 sport items, goed op voorraad, de volgende dag in huis. aangenaam geprijsd, een aanrader dus

Alles prima geregeld

Snelle afhandeling, verzending en retourverwerking.

Ja top snelle levering !

Ja top snelle levering !!

Prima, snel, kwaliteit goed

Plutosport doet wat het belooft, mocht een artikel anders uitvallen dan verwacht is terugsturen eenvpudig

Super snel

Altijd een goede en snelle levering. Ik bestel hier altijd mijn polo's. Het zou nog fijner zijn als de klassiekers ook weer regelmatig terug zouden keren. Verder super tevreden en altijd wel een aanbieding te vinden!

goede reactie

snelle versturing, snelle reactie op vraag aan klantenservice

De broek zit fantastisch

De stof vielt heerlijk zacht en licht aan. Ideaal voor wandelen

Geerweg 46

2461 EB Ter aar