Snelle levering en veel keus

Pluto is een betrouwbare webshop met veel leuke artikelen! Echt een aanrader.

Goede service snelle levering

kwaliteit

Goed product,prima prijs en supersnel bezorgt.

Super snelle levering

Ben erg blij met mijn nieuwe schoentjes. Prijs kwaliteit de beste site. Heb al nog 2 andere besteld!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en uitstekende producten

Super snelle levering

Super snel geleverd en tevens het omruilen was met 1 dag geregeld!.top service

Prima online service

Snelle levering en goede producten

Goede kwaliteit voor goede prijs

Leuk shirt, snelle verzending

Product zoals omschreven

Product werd dezelfde avond nog op de post gedaan en volgende dag bezorgd. Product voldoet volledig aan mijn verwachting. De prijs was zeer scherp.

De ene dag besteld en de andere dag m'n nieuwe schoenen aan.

Top hoed!

Goede kwaliteit, mijn hoofd is alleen net te klein, heb deze maar kado gedaan, en deze past hem perfect.

zeer professioneel, betrouwbaar, snelle levering en behulpzaam

mijn ervaring is zeer positief. een professionele en betrouwbare organisatie. waarbij snelheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Goede site, snelle levering.

Prima product snel geleverd. Netjes verpakt

Super advies en bezorging!

Ik pas eigenlijk altijd schoenen voordat ik ze koop. Nu andere ervaring opgedaan. De duidelijkheid die ze geven via internet is geweldig. De schoenen zitten ook geweldig!

Niet tevreden

Zwembroek my brand een uur binnen En letters vallen er zo af Nu wachten op jullie antwoord Wil deze graag terug sturen Bedankt

Snel en goed

Alles snel verwerkt en goed geregeld

Veel te klein

zelf heb ik maat 38,5. Ik heb maat 41 besteld. Deze zijn nog te klein. Dus als je een grotere maat hebt dan 38,5, zou ik de skeelers niet bestellen. Ze zijn wel erg mooi, dus bestel als je ze haalt in ieder geval 3 maten groter :)

Snel geleverd, goede aanbieding

De volgende dag in huis, goede kwaliteit en goed assortiment. Retournering ook snel verwerkt, dik tevreden.

Ik heb het prima ervaren.

Bestelling volgende dag in huis. Pakket netjes aangekomen. Artikel beviel met prima. Alleen 1 kleine min punt wat ik vindt is dat je 6,95€ verzend kosten moet betalen. Voor de rest is alles prima verlopen.

Degelijk materiaal Zit goed Helemaal mijn keuze

Plutosport blijf ik onthouden om te shoppen

Ik blijf Plutosport kopen als ik leuke producten zie. Er was goede service geboden toen iets stuk was. Geen 5 sterren want bezorgkosten, ongeacht het bedrag moet je de klant zelfbetalen, buiten dit is alles dikke dikke prima

Geweldige service

Goede kwaliteit