Gewoon heerlijke slippertjes

Zeer snel

Heel snel geleverd!

perfect

vlotte verzending

Super snelle levering. Top!!

Snel geleverd en gemakkelijk retour te sturen. Tevreden!

Top ervaring!

Snelle levering en goede info over het product voor dat ik hem ontving via mail.

Blij mee

Goede prijzen snelle levering. Ruilen ook netjes en snel.

Alrijd de leukste aparte dingen en ook nog tegen een goede prijs !!

Uitstekende verzending super snel niet normaal ! Ook op zondag ! Alles in netjes ingepakt kortom een top bedrijf ! K bestel altijd voor mijn twee zoontjes hier veel meer assortiment dan in de winkels !

Snelle verzending

Wij hebben een mooi trainingspak van Cruyff gekocht voor vaderdag. Bestellen bij Plutosport is super eenvoudig en je hebt je pakketje ècht de volgende dag in huis. Aanrader!

Helemaal volgens verwachting

2 leuke polos in n zomers kleurtje gekocht. De maat is prima en het is de mooie kwaliteit bekend van cavellaro. Kortom blij mee!

Mooie shirts en snelle levering

Ziet er uit zo als verwacht

Top geregeld

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Fijn kwalitatief goed artikel.

Super fijne mooie onderbroeken

Super kwaliteit en een fijn zittende onderbroek! Super snelle service, eind van de middag besteld volgende dag al in huis.

Top kwaliteit

Goede dienstverlening duidelijke communicatie over de order.

Leuke spullen,leuke prijzen en super snelle levering

Snel gevonden en betaald én bezorgd

Fijne sandalen. Lopen heerlijk! Ik heb smalle voeten maat 39. Past perfect omdat je de bandjes iets kleiner kunt afstellen.

Snel geleverd, prijs OK

Ondanks alle drukte bij de bezorgdiensten werd dit pakketje snel geleverd, en de prijsstelling van het artikel is lager dan andere aanbieders.

Goede kwaliteit, levering correct

Duidelijke uitleg (ook over maat groter of kleiner bestellen). Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Sokken van goede kwaliteit en zeer snelle levering

De bestelling bij plutosport is deskundig snel zorgvuldig en zeer vriendelijk kortom hier het je het

Mooie kwaliteit

Mooie stof, maat valt iets kleiner uit

Top ervaring

Hele snelle levering!!!! Ik ben aangenaam verrast!!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar