Goeie Site

Als er iets is kan je het goed aangeven

Super snelle service

Super tevreden

Het bestelgemak is een pluspunt en dat je het kan ophalen bij hun eigen magazijn, waardoor je geen bezorgkosten hebt. Het is altijd netjes verpakt en retour zenden is ook heel gemakkelijk

Bestelling via mail snel bevestigd

Ruime keuzes,veel deals te vinden.Ik ga vaker bij deze webshop kopen

Prima produkten voor een goede prijs.

Afgelopen week voor het eerst bij Plutosport besteld. Verrast door de prijzen van de produkten en bij Pluto is 'samedaydelivery' ook echt waar. 's Ochtends besteld was echt 's avonds geleverd.

Zeer veel keus

Er is erg veel keus en de prijs is erg goed

Snel product geleverd én goede klantenservice

Ik had het verkeerde besteld. Ik had tot twee keer toe contact met de klantenservice. Al met al zeer goed geholpen.

Mijn training broek kwam snel en is prima

Snel en goed

Fijne shirts, helemaal top!

Mooie kleding voor alle sporters

Zeer overzichtelijke website, bestelling snel in huis. Sportbroek van Cruyff zit goed en goede kwaliteit.

Mooi maar net iets te groot.

Hele mooie schoen om te zien en te combineren met elke outfit. Heerlijke zool waardoor je precies op wolkjes loopt. Enige minpunt is dat de schoen een halve maat te groot uitvalt. Nochtans heb ik bij elk Skecher model dezelfde maat. Dit is de eerste keer dat een Skecher schoen voor mij iets te groot uitvalt. Dit is gelukkig wel op te lossen door dikkere sokken aan aan te doen. Maar toch trek ik hiervoor een ster af.

Prima site om te shoppen

Leuk en divers aanbod kleding. Kleur en maten zijn correct. Afhandeling is uitstekend. Enige nadeel is de hoge bezorgkosten..

Snel geleverd fijne schoenen

Schoenen supersnel geleverd. En duidelijke omschrijving op de site.

Voor eerste keer besteld via internet bij Plutosport

Maat 42 besteld en past uitstekend! Verder snelle levering en goede prijs!

Broek

Deze zit lekker

Artikel licht beschadigd en beloofde levertijd niet gehaald.

Ik bestelde een paar inline skates via plutosport. De skates werden pas een dag later verstuurd hoewel er op de site te lezen stond "voor 22u in huis morgen geleverd". Bij ontvangst bleek er dan ook nog eens lakschade aan het onderstel. Geen ernstige schade, maar toch ook zeker niet wat je wilt zien als je de doos open doet..

Leuke aanbiedingen. Snelle levering..

Snelle levering!

Fijn dat je op de dag zelf kunt laten bezorgen! Mooi assortiment, snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

uitstekend

snelle levering en kwaliteit is uitstekend

Mooie sandalen, super snelle levering

Mooie slippers, precies zoals aangegeven. Snelle levering. S avonds besteld en ik had het de dag erna al in huis.

Goede en snelle service

Ik kreeg keurig volgens afspraak mijn schoenen geleverd, echter was 1 van de schoenen kapot. 1 belletje naar de klantenservice en de volgende dag had ik netjes een nieuw paar in huis.

Goed en snel geleverd

Prima schoenen

top

merkkleding voor een mooie lage prijs en kwaliteit

Gewoon top!!!

Snelle levering!!! Ik was zo verbaasd dat nadat ik een bestelling had gedaan ik mijn bestelling de volgende dag al kon ophalen bij desbetreffende locatie. Heb dit niet eerder meegemaakt. Gewoon één en al top!!!

Besteld, volgende dag in huis. Goed kwaliteit voor een prima prijs

Geerweg 46

2461 EB Ter aar