Super snelle levering en mooie betaalbare spullen
Hi, Wat fijn om te horen! Geweldig dat je blij bent met onze producten en dat de levering zo snel was. We vinden het ook belangrijk dat alles mooi én betaalbaar is, blij dat je dat waardeert! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Heel fijn voor tijdens het sporten in dit koude weer!
Wat leuk om te horen dat de kleding zo fijn is tijdens het sporten in dit koude weer! Daar doen we het voor. Bedankt voor uw positieve reactie en veel sportplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Als bedrijf moet je geen zaken willen doen met uw bezorg dienst dhl gewoon thuis en voorbij rijden en dan zeggen dat je niet thuis bent en vervolgens een dag later bij een parket punt op te kunnen halen echt belachelijk
Beste Mark, Dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de bezorging via DHL niet goed is verlopen. We begrijpen helemaal dat het frustrerend is wanneer een pakket niet op het juiste moment wordt geleverd. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit bespreken met onze bezorgpartner om dit in de toekomst te verbeteren. Fijn dat u verder tevreden bent over ons bedrijf en onze producten, en we hopen dat uw volgende ervaring soepeler verloopt. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Weinig op voorraad, verkeerde zendingen en veel gedoe.
Beste Eline, Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de bestelling in eerste instantie niet helemaal goed is verlopen. We streven er altijd naar om alles soepel te laten verlopen. We zijn blij dat we dit samen snel hebben kunnen oplossen door nieuwe shirts op te sturen. Daarnaast hebben we u graag tegemoetgekomen door één shirt kosteloos te laten behouden. We hopen dat u inmiddels tevreden bent met de oplossing. Mocht er toch nog iets zijn, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Comfortabel. Multifuntioneel. Twijfel je over je maat: bestel de grootste. Gat voor horloge past ook precies.
Jas helemaal verkreukelt binnen gekregen. Normale verzenders verzenden het in een doos of met een hanger en plastic er overheen jullie doe hem in een zak. Daarna jullie werknemers bij de klantenservice zijn onbeschoft en recpectloos ze hangen zomaar op als je beetje direct praat, vindt je het gek als iets niet goed is dat er dan een beetje boos wordt gepraat nooit meer voor mijn en iedereen ga ik ook afraden bij jullie te vestellen wat er bij jullie te koop is is overaal te koop
Beste Oussama, Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons oprecht te horen dat de jas verkreukeld bij u is aangekomen en dat u onze service als onprettig heeft ervaren. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we nemen uw feedback zeer serieus. We hebben u inmiddels gevraagd om foto’s van het ontvangen artikel en de verpakking, zodat we het probleem goed kunnen beoordelen en een passende oplossing kunnen bieden. Zonder deze informatie kunnen we helaas niet verder in het proces. Zodra we de foto’s ontvangen, lossen we dit graag zo snel mogelijk voor u op. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dit samen netjes te kunnen afronden. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Goede levering
Mooi product om lekker warm en droog te blijven.
Ruime keuze en perfecte levering! Nooit problemen gehad met pluto
Hi, Wat leuk om te horen! Geweldig dat je blij bent met ons ruime assortiment en dat de levering altijd perfect verloopt. Bedankt voor je mooie woorden! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Fijn pak van Nike, mooie smalle snit. Snel en netjes geleverd door Plutosport
Hi, Super om te horen! Fijn dat je blij bent met je Nike-pak en dat de smalle snit goed bevalt. Ook top dat de levering via Plutosport snel en netjes ging. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Mijn dochter wil graag op hockey, heeft haar uitzet hier uitgekozen. Veel keus. Goede kwaliteit. En leuke deals, zo blijven we bestellen. Verzendkosten op zich niet erg je krijgt punten/geld voor je bestelling en die kun je inleveren bij je volgende bestelling, bezorgen gaat echt heel snel, binnen een dag en wat te groot was of niet past, omgeruild met maat kleiner, volgende dag weer binnen. Retour ging mkklijk €1.95.. retour is nog niet binnen/verwerkt maar ik verwacht geen problemen. Zeer tevreden, en een blije dochter.
Hi Iris, Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat jullie dochter zo blij is met haar hockey-uitzet en dat jullie tevreden zijn over ons ruime aanbod, de kwaliteit, de leuke deals en de snelle levering. Ook fijn dat het ruil- en retourproces soepel verliep. We waarderen je feedback enorm en hopen jullie nog vaak te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
De slofjes zijn altijd afgeprijsd en worden snel verzonden!
Hi Pauline, Wat fijn om te horen! Geweldig dat je zo tevreden bent met de slofjes en dat de verzending altijd snel verloopt. Bedankt voor je trouw als klant! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Erg blij met de vondst van Plutosport.nl . Een groot assortiment met zeer aantrekkelijke prijzen. Ik heb ook al eens iets moeten terug sturen want ik had de verkeerde maat besteld, ook dat proces ging vlekkeloos.
Hi Daisy, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met ons assortiment, de scherpe prijzen en de snelle verzending. Ook goed om te horen dat het retourproces soepel verliep. We zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Plutosport heeft een erg ruim assortiment en als ik het besteld is ligt het dezelfde dag of de volgende dag al klaar om opgehaald te worden. Ik woon vlakbij Ter Aar dus voor mij is het ideaal om de bestelling af te halen..
Hi Linda, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat ons ruime assortiment en de snelle voorbereiding van bestellingen goed bevallen, en dat het ophalen in Ter Aar voor jou ideaal is. We helpen je graag weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Bestel altijd graag bij plutosport. Groot assortiment sport en vrijetijdskleding.
Hi Ewoud, Wat leuk om te horen! Fijn dat je altijd tevreden bent over onze snelle levering en dat je graag bij ons bestelt. Bedankt voor je mooie woorden over ons assortiment! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Mooie kwaliteit hoodie, past perfect.
Besteld op tijd geleverd en super kwaliteit Super service
Goede prijzen, wel jammer dat je als er 2 stuks voor de prijs van 1 is dit exact dezelfde artikelen moeten zijn en niet een andere kleur ofzo. Heb ik al eerder iets van gevonden.
Uiteindelijk netjes geholpen.
Originele beoordeling
Ik heb geen ervaring omdat het pakket nog niet is geleverd, en ik, na meermaals contact met de klantenservice mij niet gehoord en geholpen voel.
Fijn dat achteraf betalen mogelijk is.
Hi, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel en correct was, en dat je blij bent met de optie om achteraf te betalen. We helpen je graag weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Ik heb bestelling online gedaan en opgehaald in Ter Aar. S'avonds besteld en een uur later lag het al klaar,ik heb het de volgende dag opgehaald.Ik werd vriendelijk geholpen.En retouren gaat ook prima je meld het aan,en ik heb het weer afgeleverd in TerAar. Hele fijne webshop!
Hi Jessica, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle service, het ophalen in Ter Aar en het retourproces. Geweldig dat je onze webshop als prettig ervaart! We zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
IN EEN WOORD PERFECT AANRADER VOOR IEDEREEN
Hi Irene, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en ons aanbeveelt. We zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Goede pasvorm, fijn materiaal
Ik heb een e-mail binnen dat hij vorige week geleverd zou worden. Ik heb een trace code gekregen. Maar geen product. Ik heb wel een e-mail met de mededeling dat ik het product in gebruik heb. Ook krijg ik elke dag een e-mail met reclame. Terwijl ik gewoon een product besteld heb dat ik wil ontvangen.
Beste Thomas, Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Helaas lijkt het erop dat het pakket tijdens de verzending is zoekgeraakt. We willen dit uiteraard zo snel mogelijk voor u oplossen. Neem in het vervolg alstublieft direct contact met ons op zodra er iets misgaat met uw levering. Dan kunnen we meteen actie ondernemen en ervoor zorgen dat u het bestelde product alsnog ontvangt. Wat betreft de reclame-e-mails: ook daarvoor bieden we onze excuses aan. We helpen u graag om deze stop te zetten als u dat wenst. We hebben je inmiddels een mail gestuurd met verdere informatie. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
de kwaliteit die je mag verwachten, goed verpakt en snel geleverd.
Geerweg 46
2461 EB Ter aar
Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals voor lifestyle- en sportkleding voor dames, heren en kids variërend in alle leeftijdscategorieën. Van Nike tot Lacoste en van Adidas tot The North Face, met méér dan 200 A-merken vind je bij ons altijd wat je zoekt!