Super geregeld

Altijd goed service en snel geleverd

Scherpe prijzen met uitstekende service

Trainingspak voor mijn zoontje werd de volgende dag meteen geleverd en een stuk voordeliger dan op andere sites.

Top aankoop

Hele fijne sokken. Vallen prima op maat

Voldoet aan de eisen

Producten zijn makkelijk te vinden op de site. Conditie en prijzen van de producten zijn goed. Versturing en bezorging was goed.

Was 2e vest met deze kwaliteit.

Alles was naar verwachting.

Zowel de kwaliteit van het kledingstuk was helemaal wat ik had verwacht, als ook de service van Plutosport. Alles is snel en correct geleverd. Ook was de communicatie van Pluto sport helder.

Prima prijzen en service

Vaker besteld, altijd goed

Snel, goedkoop en heeft alles

Makkelijke wesbite waar je snel vind wat je moet hebben. Keuze genoeg en prijzen zijn prima. Na het bestellen binnen 1 dag in huis of ophalen. Prima service.

Ruime keuze en snelle levering.

Overzichtelijke website, makkelijk te vinden. Na het plaatsen van de bestelling een snelle levering en netjes verpakt.

Heel mooii

Lekker dik

Geweldig goed bedrijf jammer dat DHL zijn werk niet goed doet.

Na dat de bestelling door DHL teruggestuurd is (dit komt vaker voor bij dit bedrijf)hebben jullie het fantastisch opgelost waarvoor dank.

Duidelijke website, goede aanbiedingen, kwaliteit producten zoals je van de merkproducten verwacht, snelle levertijd, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik zou Plutesport zeker aanraden bij vrienden en familie.

Goed product, snelle levering

Precies wat ik gehoopt had

Snelle levering Schoenen waren maatje te klein voor mij althans vielen kleiner uit ondanks dat ik de zelfde maat adidas terrex had besteld als die ik al had dinsdag retour via DHL woensdag hadden ze al de maat groter geleverd top

Erg flexibel, emn retourzendingen gaan erg soepel

Bij nader inzien had ik een hardloop broek die ik bij passen als goed beoordeeld had, toch te klein vond. ik had de label er al afgehaald. even overlegd, en kon de hardloopbroek met losgenomen label alsnog omruilen voor de gewenste maat. Heel netjes

Super, in de avond besteld volgende ochtend in huis. Ook de prijzen zijn lager!

Gewoon goed

Goed. Meer niet.

Boxershorts voor een goede prijs

Bjorn Borg Boxershorts Essential heeft mijn zoon altijd. Zitten perfect en de prijs was bij Plutosport heel gunstig!

heel blij met deze winterjas!

Ik wilde al langere tijd een wat langere winterjas. Deze Helly Hansen (mooie blauwe kleur) beantwoordt aan mijn verwachtingen. Hij is heerlijk warm en de stof voelt zacht aan.

Goed geregeld

De bezorger had zijn werk niet goed gedaan, dus geen pakketje. Wat top was dat de klantenservice telefonisch zeer goed bereikbaar was. Binnen 2 minuten iemand aan de lijn. Daarna een paar keer gemaild en ook nu weer snel antwoord. Ze hebben de bestelling na een week gewoon opnieuw verzonden. Goed geregeld dus

Heerlijke slippers

Deze slippers kan je in alle omstandigheden gebruiken. Voor op het droge en voor natte omstandigheden. Ideaal en zo droog. Met een goed voetbed welke een heerlijke ondersteuning geeft aan je voeten. Makkelijk in gebruik.

Toffe kleding voor minder geld!

Meerdere leuke shirts gekocht voor mijn zoon. Ruime keuze!

Lichtgewicht sketches super aankoop

Heerlijk passende lichtgewicht schoenen van sketches. Door de veters goed aan de breedte van je voet aan te passen, heerlijk verend voetbed. Hier kan je de hele dag op lopen. Fijne aankoop!!

Goede maten tshirt

Super goede kwaliteit en slippers ook

Geerweg 46

2461 EB Ter aar