Mooie lichte jas

Deze jas heeft een goede pasvorm en is heel licht

Goeie service

De kleren waren (te) snel geleverd. Ik ben door de week nooit thuis. Dus kreeg ik wel een mail dat ik de kleren binnen 5 dagen moest ophalen, omdat ze anders retour gestuurd worden. Een groot nadeel dus om via internet te bestellen. Ik heb vaak wat bij Pultosport besteld, altijd tevreden geweest. Maar deze grapjes moeten ze niet te vaak maken. Want dan betaal ik liever wat meer, en dan in de winkel waar ik het gewoon kan ophalen wanneer ik wil, en het mij uitkomt.

Goeie kwaliteit zeker voor deze prijs

Iets later.ontvangen ivm Pinksteren maar me zoontje is er super blij mee

Topservice

Sterke prijs, maar nog veel belangrijker, enorm klantvriendelijk. Als er al problemen zijn (bijv. door ophaalpunt) lossen ze het per direct op.

Prima webshop! Veel keus en en snelle verzending.

tevreden

zeer tevreden over de vlotte levering van mijn goedkope jasje.

Fijne Teva sandalen

Fijne Teva sandalen voor mijn dochter. Blij mee

Gewoon goed!

Snelle levering, klantenservice goed bereikbaar en nette prijzen. Je kan hier terecht voor alles, schoenen, shirts, tassen! Topzaak. Gewoon zo doorgaan!

Goede snelle service

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Top artikelen

Heel erg tevreden met mijn rugtas,handschoenen,sokken.

Snelle en goede spullen

heerlijke schoen

mooie schoen, prima pasvorm en lopen heerlijk

Heel blij

Ik heb een jas besteld voor mijn zoon, door een typefout van mij in het adres werd deze retour gestuurd. Geen probleem, na contact met het contact center werd mij verzekerd dat ik zo snel mogelijk mijn geld terugkrijg. hier vertrouw ik wel op. Ik heb een nieuwe jas besteld en deze werd de volgende dag keurig netjes bezorgd. Tot nu toe ben ik heel tevreden over de service van Plutosport..als ik mijn geld terug heb van de jas die retour is, ben ik nog blijer :) Gaby

top goed

fijne jas top service snelle bezorging

Super service

Helaas waren mijn bestelde teenslippers te klein. Zonder kosten om kunnen ruilen. Goede zeer snelle service!

Geweldige service!

Top service!

Breed assortiment, Snelle levering tegen gunstige prijzen!

Het is fijn om hier klant te zijn. Eerste levering liep perfect tegen gunstige prijzen. After sale na een item met een kleine pasvorm te hebben ontvangen werkt ook accuraat. Ga zo door!

Hele goede service

Ik had puma's besteld. T stiksel was vreemd bij 1 schoen. Ik denk een productie fout. Echter heeft Pluto Sport mij gelijk nieuwe gezonden kosteloos. Goede service

Mooi vest precies als op de site!

Duidelijke foto’s en beschrijving van het vest dat ik zocht voor mijn man. Mooie kwaliteit en maat klopt. Snel en netjes geleverd.

Plutosport houd de levertijd altijd kort

Al jaren uitstekende ervaring met Plutosport. Snel geleverd en regelmatig mooie aanbiedingen

Super mooie trainingspak

Het is een goed pak,de maat klop goed ( M,heren)de kleur mooi en de stof is ook goed.

Zeer tevreden met de Adidas korte broeken! En de prijs is goed! En ze vallen perfect Ik ben 171 cm en weeg 76 kg Ik haalde M en past perfect

Kledingkast onjuist

Koop reeds 15 jaar Gant, steeds maat L, nu bestel ik een iets ruimere maat xl en blijkt hij nog kleiner dan een L, lijkt me steek dat dit een officieel Gant item is.

Snelle levering, in goede staat

Het gestelde fietsshirt voldeed aan de verwachting en is snel geleverd

Slechte levering

Misschien ligt het niet aan Pluto sport die hebben het meteen gestuurd maar ze hebben DHL om te leveren en die zijn verschrikkelijk slecht. Ik heb afgelopen zaterdag mijn gympen gekocht en het is nu donderdag en ik heb ze nog steeds niet binnen. Als ik Pluto sport was zou ik met iemand anders in zee gaan want er is altijd wel wat met dat DHL. Dus Pluto ik heb zoals jullie hadden aangenomen nog geen meter op mijn gympen gelopen!!!!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar