Zeer goede service , netjes verpakt verzonden aardige klanten service wat wil je nog meer !

Koel

Heel dun kort shirtje

Fijne service en snel

Had waterschoenen besteld,maat 43 en 38. waren 1 maat te groot,kon ze zo omruilen,waren heel snel binnen.

Site is handig in gebruik, overzichtelijk makkelijk bestellen en duidelijk

Goede pasvorm leuke prijs kunnen kopen.

Snel en duidelijk

Goede overzichtelijke website. Daarnaast ook een snelle levering. Zeker een aanrader!

Joggingbroeken zitten perfect

Mooi en snel geleverd

Precies zoals op de foto, fijne stof niet te dun en niet te dik. Echt ware maat, dus neem de maat die je al hebt.

Mooie skeelers

Mijn kleindochter krijgt ze voor haar verjaardag dus ze zijn nog niet uit geprobeerd.

Mooie sneakers en prima service

Ik was op zoek naar een bepaald soort sneakers en vond deze onder andere op de Plutosport site. Gezien de vele aanbieders check ik toch vaak even de referenties en de retourkosten (heb een tussenmaat en soms is het dan te groot). #sneakers ontvangen en helemaal blij!

Snelle levering, fijne site

Kan snel door de site scrollen en shoppen. Duidelijke tekst, alles verliep goed en snel, ook de bezorging! Ergens wel jammer dat er helemaal geen gratis verzenden meer is, maar als we aan het milieu denken is dit misschien ook niet zo gek. Gaan we slimmer bestellen met zijn allen ;)

Top webshop

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Bestelling(en) gedeeltelijk gifts, zijn snel ontvangen en in goede aarde gevallen! Zeer tevreden gezichten!

Superblij met de snelle bestelling

Besteld en dag later was het bezorgd. Dochter super blij. Ze kon niet kiezen wat ze het eerste aan zou trekken. Mijn dochter is er heel blij mee

Snel en betrouwbaar

Online vergelijk, aankoop, winkelwagen en levering verliep zeer soepel en snel. Overzichtelijk en geen aanbieding van alleen maar maat XS ofzo wat je heel vaak bij andere online aanbieders ziet. What you see is what you get!

Top winkel

Vlotte levering, duidelijk en eenvoudig te bestellen

Perfecte snelle bezorging

Super, geen problemen, snelle service

Snel en goed geleverd

Had nog nooit eerder bij Plutosport besteld. Was op zoek naar sportkleding met korting. Heel goede ervaring! Top kwaliteit en heel snel geleverd.

Gebruiksvriendelijk website en snelle afhandeling.

Goede levering van kwaliteit sneakers

Product snel gevonden. Foto's zijn duidelijk en komen overeen met product. Product is van goede kwaliteit.

Nog niets ontvangen!!!

Mijn bestelling zou 25 mei bezorgd zijn, maar wij hebben nog niets ontvangen...

Super snelle levering

Wordt super snel geleverd, en het retouren is ook snel geregeld. Producten zijn van goede kwaliteit

Uitstekende service

Heel snel bezorgd en goede kwaliteit

Mooi trainings pak.fijne binnen stof.

De Prijs van dit trainings pak . Is goedkoop en mooi afgewerkt. Maat is goed,de broeks pijp mag wat langer . Maar kan er mee door.

Tot nu toe slecht

Product is helaas nog steeds niet binnen. Mvg M. Bier tel: 0614494804