Beste loopschoenen

Lichte en soepele schoenen, perfect voor kortere afstanden. Ze zitten heel goed en doen geen pijn. Ze geven ook genoeg steun en balans. En, ze zijn natuurlijk heel mooi en hip. Zeker een aanrader !

Mooie trainingspak

Als cadeau gegeven, kwaliteit is goed en mijn vader was er heel blij mee

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Duidelijk site waarbij je heel eenvoudig je artikel naar keuze kunt aanpassen met maat en kleur. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Zeer tevreden over het artikel en de afhandeling.

Goede kwaliteit

Lekker zitten jogging pak voor een mooie prijs en goede kwaliteit

Snel en mooie prijzen

Snel en mooie prijzen

Op tijd ontvangen en zoals verwacht

Goede en snelle levering

Mijn 1e ervaring was top. Snelle afhandeling en levering. De maat vh bestelde artikel was goed

Erg mooi!

Blijft ook netjes met wassen. Blij mee :-)

Top short, mooie prijs

Goede short voor weinig geld, lekker veel zakken dus ideaal!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Heel veel keus.

Goed!

Goed product, goede prijs!

Ik ben erg tevreden

Superfijne shirts

Shirts gekocht voor het fietsen op de mountainbike. Zitten fantastisch. Wel klein. Ben xs dragen, van deze maat s genomen. Andere kleding Rogelli paste wel xs. Prijs heel erg leuk

Helemaal in orde

Duidelijke foto's op de site, snelle verzending en makkelijke veilige betali g

Goede producten met juiste maatvoering!

Goede producten met juiste maatvoering!

Fijne shirts

Goed zittende shirts. Kwaliteit blijft goed

Goede producten, snelle levering

18 shirts besteld. Snelle levering en goede kwaliteit.

Snel en goed!

Snelle levering correct

Plutosport is een goed bedrijf met Een duidelijke website en een Goede service

Goede ervaring.

Wij wonen in de buurt dus makkelijk afhalen zonder verzendkosten. Veel goede a merk artikelen voor goed prijs.

Vlotte en correcte service

Snelle levering en top product voor goede prijs

Heel blij met mijn Teva Midform sandalen, lopen heel lekker en bij Plutosport voor de beste prijs beschikbaar. Besteld en direct de volgende dag geleverd. Ik zou hier graag weer bestellen!

Heel mooi

Geerweg 46