Prima prijs,Mooie pasvorm en snelle levering

Prima ervaring

Alles is goed verlopen, levering ging vlot.

Prima service van Plutosport!

Mijn klacht n.a.v. een geleverd product werd door de klantenservice snel, adequaat en dus naar volle tevredenheid opgelost.

Snelle service. Vriendelijke personeel.

Super kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit boor een kleine prijs en erg snelle levering.

Na ontvangst bleek dat het gevraagde artikel niet de juiste maat was. Nadat het pakket terug gezonden werd, hebben we de zelfde week een nieuw pakketje mogen ontvangen. Prima service snelle levering.

Fijne winkel

Heel fijn bij Pluto gewinkeld en het werd heel snel geleverd.

Top service!

Omdat ik een andere maat nodig had kon ik dat gelijk in het retoursysteem aangegeven en werd er gelijk de goede maat verzonden, zonder bijkomende kosten.

Snelle bezorging

Mooie kleding met kwaliteit.

Goede snelle service!

Maat te groot besteld, is nog op de terugweg, maar heb de goede maat al binnen! Toppie

top

mooie trui

Duidelijke omschrijving op de website, goed verpakt en snel ontvangen.

Mooie site en ruime keuze

Kwam plutonium sport tegen op internet terwijl ik nike air sneakers zocht, heb ze besteld en zelf opgehaald in Ter Aar, werd snel en vriendelijk geholpen. De site van plutonium sport is overzichtelijk en heeft ruime keuze, kijk er nu verder op voor een leuke sweater.

Duidelijke site.

Vertrouwde kwaliteit van Superdry. Snel geleverd, goede communicatie.

Prima onlinewinkel. Duidelijk omschreven en het gemak om een product te bestellen. Besteld sketcher dames sneakers. Maat 38. Kleur roze. Serie UNO. Pasvorm perfect. Moderne vormgeving, trendy,

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Valt veel te klein

Normaal draag ik maat 46, nu 47 1/3. Dat zorgt ervoor dat ik 3x moest bestellen. Platte nopjes zorgen ervoor dat ik snel weg gleid op kunstgras Zitten verder wel prima

snelle levering, prima

Goede site, snelle service.

Ophalen was geen probleem

In het weekend besteld en kon maandag vroeg al ophalen

vlotte service, artikelen snel binnen

Ik heb een goede ervaring tot nu toe. Mijn voetbalschoenen had ik snel binnen. Jammerlijk vielen de schoenen klein/smal waardoor ik moest retourneren. En ook die vielen klein. Nu ga ik voor een vertrouwd merk waarvan ik weet dat het mijn maat schoenmaat heeft. De verzending, afhandelen retouren en ook het mail contact dat ik even had gaan lekker vlot.

Fijne spullen, snelle levering

Vlotte bestelling en snelle levering!

Loopschoenen besteld zitten als gegoten lopen geweldig!

Fijne shirts

Mooie t-shirt. Draag deze shirts voornamelijk onder een vest. Goede kwaliteit

Sneakers

Fijne schoenen ligt van gewicht.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar