Snel en correct :-)

Een tevreden klant

Zeer goed, snelle levering.

heerlijke schoenen

snel de bestelling gekregen en de schoenen lopen heerlijk. maat is precies goed. aanrader!

Alles als verwacht, prima

Op tijd, als beloofd.

Vriendelijke mensen en goede service

Artikel niet geleverd

Heb mijn E-mail gewijzigd op mijn persoonlijke profiel maar komt niet door waardoor ik mijn pakketje niet kan afhalen. Gebeld maar wilde de e-mail niet nogmaals sturen maar moest via DHL. Erg vervelend en hoop mijn geld terug te krijgen.

Praktische tas en prijs kwaliteit zeer goed

Snelle levering, en compleet. Ook een retour gestuurd en dit ging ook super makkelijk.

Wat Pluto aangeeft op de website wordt ook waargemaakt .

Levering van het geleverde artikel en de betalingsafwikkeling verliepen zonder enig probleem. Met de extra snelle service had ik dezelfde dag ‘s-avonds mijn regenpak in huis.

Heel fijn

Fijne schoenen. Goede kwaliteit. Vallen ietsjes groter dan normaal.

Snelle service en prima prijzen

Snelle en nette levering. Producten naar wens. Aanrader!

Ik ben goed geholpen door Plutosport.

Duidelijke website en goede klantenservice.

Snel en correct

Prima snel en correct ontvangen

Snel overzichtelijk en goedkoopst

Nvt

Uitstkend bedrijf.

Een probleem met DHL werd door Plutosport direct verholpen. Zeer snelle service. En vriendelijke kundige medewerkers op de klantenservice.

Prima prijzen, snelle levering

Ik bestel met regelmaat bij Plutosport. Naar volle tevredenheid. De prijzen zijn netjes en ze leveren snel. Geen reden tot klagen.

Duidelijke site, goede prijzen!

Communicatie, perfect! Afhalen gaat altijd snel en met een lach. Retouren geen probleem

top

Perfecte service, duidelijke webshop met fijne artikelen - die ik niet overal kan krijgen - leuke kortingen, op tijd verzonden en ontvangen. Retouren worden snel afgehandeld. Ik ben er blij mee.

Precies goed!

Al een paar jaar denk ik bij het zien van deze schoenen: die zou ik wel willen. Vorige week heb ik ze besteld, in het beige (want dat kan goed bij mijn lente en zomerkleding). De schoenen zitten heerlijk en mijn zooltjes kunnen er ook goed in. Ik heb ook al gekeken naar meer kleuren… Het blijft dus vast niet bij 1 paar deze zomer.

Prima Service

Prima service snelle levering.

Heerlijk lopende schoenen

Zeer snelle levering. Goede pasvorm van de sportschoenen en ze lopen zeer makkelijk. Meteen geen last meer van kuiten en achillespezen.

mooie skate

mijn dochter was super blij en ze zitten als gegoten. Wel vallen ze klein. Ze heeft maat 33 maar de skate vanaf maat 35 past haar al met dikke sokken.

Snelle levering en goede prijs

Om 18 uur bestelling gedaan, dag erna al geleverd. Heel fijn!

Helemaal oké

Goed product, goede prijs en snelle levering

Geerweg 46

2461 EB Ter aar