Snel en goed

Overzichtelijke site en snelle bezorging.

Fantastische schoen en zeer snelle levering.

De skechers voldoen geheel aan mijn verwachtingen, zitten goed en de maat is prima. Levering is zeer snel, wel hoge verzendkosten.

Bestelling wordt supersnel behandeld en geleverd. TOPTEAM

Mooi product Top!!!

Schoenen voor mijn kleinkinderen moeten goed zijn. Ik ben hier heel tevreden en blij mee.

Als prima. Snel bezorgd.

Mooie stevige tas precies goed voor mee naar me werk voor pak en overige spullen

Via de zeer duidelijke website kan mem snel een perfecte bestelling plaatsen!

Via de zeer duidelijke website kon ik mijn bestelling plaatsen .De geleverde producten waren zeer goed. Ik was zeer tevreden van mijn bestelling!

Precies wat ik wilde

Goed product voor een nette prijs

Prima kwaliteit en pasvorm.

Zit als gegoten

Mooie aansluiting van een heerlijk zittend sportbroekje.

Uitstekende kwaliteit

De service van Plutosport is goed te noemen. Snelle verzending en uitstekende communicatie. Over de New Balance schoenen ook niet anders dan lof. De schoenen zitten ontzettend lekker en zien er na een ruime maand intensief gebruik nog netjes uit!

Op tijd geleverd en artikel was naar wens

Goeie prijs / snelle levering / niet werkende kortingcode

Zondagavond geselecteerd. Prijs was al goed maar ik wilde ook kortingcodes benutten van €5 die ik had gekregen voor het meedoen aan '20 van Alphen' (hardloopwedstrijd). Die code werkte bij betaling helaas niet, terwijl er geen voorwaarden bij stonden (zoals vanaf €75). Aankoop toch gedaan ën volgende dag had ik ze. Ben tevreden

Heerlijke pantoffels

De pantoffels zijn heerlijk warm, wel echt een maat groter bestellen. Warmer dan de uggs pantoffels, die ik ook heb.

Mooie stevig (skate)-sneaker

Maat is zoals verwacht. Stevige schoen. Veters zijn wat kort, maar dat is handig voor tijdens het skaten

Beste prijs en snelle levering

Superblij met mijn schoenen , waren 20,- euro goedkoper dan bij andere en ze zitten geweldig

Slecht

Ik heb meteen 2 paar schoenen besteld om te kijken voor de exacte maat.ik had gekozen voor spoedzendingen daarvoor heb ik ook extra betaald.het zou die zelfde dag geleverd worden dus ik ben thuis gebleven.het pakketje is nooit aangekomen maar wel als afgeleverd genoteerd vanuit DHL pakket service aan mijn huisadres.ik ben daarom woest heb over de 100 euro betaald en moet nu maar wachten of ik me geld terug ga krijgen of dat de pakketen getraceerd worden.super slecht koop nooit iets meer hier

Mooie schoenen voor een lage prijs

Schoenen kwamen erg snel binnen, past goed en dochter is er blij mee. Direct een maat grote genomen gezien de lage prijs.

Niet anders dan verwacht. Alles was top!!

Snel en goed

Snelle verzending en heel netjes

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snelle levering!

Veel keuze, goede producten en zeer snelle levering. Top!!

Lekker trainingspak

En zit uitstekend

Vlot geleverd

Website was overzichtelijk, de bestelling op zich gemakkelijk te gebruiken. Levering was vlot. Goede pasvorm en juiste maat

Geerweg 46

2461 EB Ter aar