Snelle levering duidelijke site

jammer van de verzendkosten! komt haast niet voor! (bij schoenen)

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit zwemshort met binnenbroekje. Goede prijs kwaliteit verhouding. En snelle levering

Scherpe prijzen en snelle levering.

Under armour is een fantastisch merk

Geweldig shirt, maar helaas te klein voor mijn kleinkind. Hij is wel dol op dit merk. Dus helaas retour. Wel jammer dat het retourlabel niet in het pakket zat.

Toppie!!

Zo tevreden over Plutosport. Besteld en een paar uur later opgehaald in Ter Aar.

Super tevreden

Mooie schoenen met een stevige rand.

Fijne webwinkel, goede service

Mijn retourzending ging niet helemaal goed, maar na een mailtje, waarbij ik een hele snelle reactie kreeg, werd het erg goed opgelost door een aardige medewerkster! Ik ben zeer tevreden en zou zeker vaker bestellen!

Prettig en snel geholpen na ontvangen defect kledingstuk

Contact gehad met de klantenservice, goede instructies gekregen, een paar uur later had ik al bericht hoe het verder opgelost kon worden. De volgende dag had ik het vervangende exemplaar al in huis. Fijn hoe het afgehandeld is , super !!

Top product en snel in huis

Puma joggingpak prima en snel in huis top retour ging ook perfect

Onvoldoende, 2x verkeerd geleverd

Sneakers in maat 45 besteld, maat 44 geleverd. Omruilen op de site gaat niet want dat kan alleen voor een maat groter of kleiner (lastig als de verkeerde geleverd is). Dus maar retour en opnieuw maat 45 besteld - weer maat 44 geleverd.......

parfait

+++envoi super rapide+++

De Fleecejas zit erg goed en is een mooi product. Het bestellen en leveren ging snel en ben erg tevreden. Al jaren bestel ik producten bij Plutosport en altijd tevreden.

Spullen kwamen op tijd binnen en de kwaliteit is top.

Goed en snel geleverd

De bestelde artikelen werden goed en snel geleverd. Het is ook van goede kwaliteit.

Quick service and quality product

Good quality product being sold by Plutosport. They offer good discounts from time to time as well. The delivery was within time and in proper condition

Super snelle levering. Top kwaliteit kleding, goede prijs kwaliteitsverhouding. Ruim assortiment

Dit is de tweede keer dat ik bij Plutosport heb besteld en ik ben erg tevreden. De volgende keer bestel ik hier weer!

Supersnel

Heel snelle en correcte levering

Snelle levering!

Fijne site, snelle levering van topmerk Speedo.

Top klantenservice

Had schoenen besteld die door een productiefout kapot zijn gegaan. ‘S ochtends een melding gedaan en ‘s middags al de bevestiging vanuit Pluto dat de producent het bedrag crediteert. Goed en snel afgehandeld!

De eerste viel wat krap,heb een brede voet dus omgeruild voor een maat groter en die is prima

Top service!

Geerweg 46