Geweldig!!

Laat alle andere webshops achterwege!! Geweldige service bij Plutosport!! In de avond besteld, volgende dag al in huis. Artikel was te klein, via de site retour aangevraagd en DE VOLGENDE DAG werd de juiste maat al bezorgd!!!

Alles na wensen

Perfecte sevice

Schitterende sevice en correcte levering.

Top service!

Skeelers besteld voor mijn dochter. Ze werden de dag erna bezorgd, maar onze puppy was ons voor met uitpakken. Hij heeft toen een sluiting kapot gebeten. Natuurlijk paniek in huis, want haar nieuwe skeeler was stuk. Gemaild naar Plutosport en dezelfde dag hebben ze nog een nieuwe linker skeeler opgestuurd. Echt top service!!

Super blij met mijn nieuwe regenpak!

Besteld en snel ontvangen, top!

Snelle levering Product voldoet aan de verwachting

Snelle en nette levering en hoex en net contacy

Snelle en nette levering, duidelijk en goed mailcontact over levering van schoenen

Geweldige schoenen

Niets dan lof Voorde schoenen, pasvorm en levering. Helaas waren ze een halve maat te groot en heb ik ze geretourneerd.

Bestel regelmatig bij Plutosport en de laatste bestelling afgehaald prima service. Sportschoenen helaas te groot en een petje niet de juiste kleur, dus retour en opnieuw een bestelling plaatsen.

Goede producten

Alles volgens verwachting maar deze shirts vallen beetje groot, kan maatje kleiner bestellen.

Snelle levering, makkelijk retourneren

Fijne klantenservice en er kan direct ingeruild worden.

super snel super kwali

Fijne site makkelijk te vinden mooie prijs

Snelle en correcte levering.

Verwarrend

Nadat ik de bestelling geplaatst had, heb ik een email ontvangen ter bevestiging. Daarin stond dat er nog een mail achteraan zou komen als afhaalbewijs. Deze mail heb ik helemaal niet gehad en zit daarom nog steeds op mijn bestelling te wachten. Ik zal van de week maar even langs gaan dan om te kijken of het wel klaar ligt om afgehaald te worden.

Prima schoenen , leuke kleuten , goeden prijs!

Mooie schoenen

Hele mooie schoenen... En voor kindjes erg makkelijk . Helaas niet voor kindjes met een hoge wreef.. ik heb ze helaas terug moeten sturen omdat me zoontje een hoge wreef heeft en er niet in kwam zonder hulp.

Erg fijne service!

Snelle service en levering! Tevens snel en zonder aarzeling mijn vertraagde bestelling, die beschadigd was tijdens transport, opgelost en nageleverd. Volgende dag binnen! Kwaliteit van de kleding ook goed tegen goede prijs!

Product en levering goed

Product en levering goed

Zeer fijne boxers

Draag dit merk al enkele jaren. Goede kwaliteit, goede pasvorm

De artikel was in goede orde ontvangen en in binnen de tijd die was vermeld. Goede service en snel Ben helemaal blij met mijn artikel en ik zal zeker nog meer artikelen bestellen bij plutosport.nl Bedankt

Goede online bestelling!

Voor de eerst keer bestel ik via Plutosport.nl.Een goede en vertrouwbaar online shop.De behandeling van je bestelling gaat snel de tijdigheid van het inleveren van mijn artikel is optijd gekomen. Dus prima ervaring. Ik zal nog een keer bij hen bestelling.

Tessa

Mijn ervaring is dat je ze het best een maatje groter kan bestellen! Zien er mooi uit maar m’n eigen maat zit erg krap!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle verzending, geweldige schoenen!

Lowa Renegade damesschoenen zijn geweldig. In 2018 Vierdaagse op gelopen, maar toen had ik ze al jaren., Hakken nu wat versleten, daarom nieuwe gekocht en weer voor dezelfde gekozen. Tip: neem 2 maten groter. Ik heb maat 38 en deze zijn maat 40. Was toen het advies van een specialist in wandelschoenen. Geen/nauwelijks blaren gehad, dus erg goed advies. Voet zit er goed vast in, geen wrijving of dat je hak los komt bij het lopen. Erg blij mee! Kleur ook geweldig: grijs met oud-roze. Super snelle verzending door Pluto, achteraf betalen. Top!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar