Dit is een verjaardagscadeau voor mijn kleindochter die 13 april jarig is. Neem aan dat Plutosport degelijke artikelen verkoopt. Mijn kleindochter wilde deze graag hebben, de vorige was zij al weer uitgegroeid.

Alles naar wens

Positieve ervaring. Snelle en correcte verzending. Kwaliteitsvolle producten.

Gewoon goed en super snelle levering

Snel en correct . Goede service

Uistekend

Mijn bestelling kwam ongelooflijk snel. Als je kwaliteitsproducten wilt kopen tegen een betaalbare prijs, raad ik deze winkel aan.

Goede levering uitstekende service

1ste keer dat ik bij Pluto bestelde, zeker de moeite waard, artikel is goed verpakt en voldoet aan verwachting

Zoals het hoort, snel en netjes geleverd. Ik zal zeker vaker bij Plutosport bestellen.

Mijn ervaring is heel goed bij Plutosport

Snelle verzending prima product

Heel goede service

Mijn pakket kwam.juist op tijd en alles was in orde , alleen positieve beoordeeling

Producten zoals verwacht en snelle levering.

Aanrader

Snel en correct geleverd Heel tevreden echt een aanrader

goede service

Snel bezorgd en keurig verpakt!

fijn warm

Mooi materiaal, lekker warm maar niet te dik. Mis een paar leuke details.

Snelle levering!

Duidelijke, makkelijke site! Goede service, snelle levering!

Ja super leuk tas voor een junior

Mijn neefjes is erg blij met de tas de maat voor onder de 13 speler is prima!

Niet duur, goede service en snelle levering

Bestelling lag snel klaar.

Heerlijke sweater om in te wonen

Ik draag ze al ruim 10 jaar, sweaters van Tenson. Het werd dus tijd om ze eens te vervangen. Ik heb meteen 4 nieuwe gekocht. Zitten als vanouds, maar lijken nu net wat zachter aan te voelen. Maar misschien is het wel, omdat mijn oude Tensons wat versleten waren... Ik overweeg om er nog een paar te kopen. Je doet er per slot van rekening jaren mee.

Goede, snelle service

Producten heel snel in huis. Producten netjes verpakt en volgens omschrijving.

Snel geleverd.

Een paar dagen geleden ontvangen en nu verder in prijs verlaagd. Daarom retour gestuurd

Zitten fijn, heerlijke stof en snel geleverd.

Mooie pasvorm en echt een heerlijke stof.

Super snelle levering!

Voor de eerste keer besteld bij Plutosport en zeker niet de laatste!, goed product en zeer snelle levering, erg tevreden!

Mijn zoon is helemaal blij net zijn Ballin FC straat broek

Goede communicatie per mail en snelle levering. Mooie broek, goede kwaliteit

Zeer snelle levering

Mooie fietsshirts gekocht met flinke korting. De volgende dag al in huis.

Super fijne klantenservice

Ik had per ongeluk mijn postcode niet goed ingevuld. Toen ik met de klantenservice belde kreeg ik bijna meteen iemand aan de lijn. Zij heeft mij super geholpen en was heel klantvriendelijk. Alles is goed afgehandeld en de volgende dag kreeg ik de bestelling al binnen. Echt top!

Plutosport levert snel en heeft veel voorraad Kwaliteit is ook uitstekend

Geerweg 46

2461 EB Ter aar