Altijd goed

Goeie spullen en snelle verzending

Pakket was heel snel binnen. Fijne mooie boxershorts met leuke korting voor mijn vriend besteld. Hij is er blij mee!

Heel goed en snel

Mooi pas past perfect stof mooi precies zoals op afbeelding echt een aanrader

Goede prijs en snelle levering

De foto's van de sneaker klopten met de werkelijkheid en de maat was goed. Duidelijke communicatie en snelle levering.

Goed en snel, goede kwaliteit en lage prijs

Geen gezeik gehad, verliep heel snel allemaal dus helemaal blij

Is top

Snelle Levering, perfecte retourservice

Voor een zeer scherpe prijs mooie kwaliteit ski-jas en -broek aangeschaft, snel geleverd. Ziet er ook nog eens mooi uit. Ook retourneren (!) werkt super!

Groot aanbod en snelle levering

Plutosport heeft een groot aanbod en duidelijke en snelle levering. Afhalen vind ik persoonlijk er makkelijk. Fijn dat dat kan.

Fijne bestel site, goed geleverd!

Bestelling voldeed aan verwachting. Kwaliteit goed. Duidelijk communiceren ivm levering

Super fijn shirt!

Heel fijn shirt, ventilatie op de rug is ook erg prettig. Mis wel een klein beetje stretch.

Snel en goed

Snelle levering, snelle afhandeling :). Makkelijk retour sturen.

Goede schoenen zitten heerlijk

Snelle levering. Schoenen zitten goed. Wel een maat groter besteld. Normaal maat 39 nu 40 en deze zitten top! Goede schoenen voor mooie prijs.

Trainingsjack was binnen twee dagen geleverd en is precies zoals op de foto en past perfect. Erg blij mee!

Snel, Goedkoop, Hoge kwaliteit!

Ik heb een voetbalshirtje hier gekocht. Prijs was zeer goedkoop voor een nieuwe. Levering was ook binnen 1 dag, en dat was erg fijn. Het shirtje zelf zit echt lekker, dus ik ga hier zeker meer kopen!

Goede prijs snelle levering

Goede prijs snelle levering

Snelle service en goed product

Plutosport levert snel!

Zeer tevreden met bestelling

Schoenen besteld. Bestelling zou volgende dag bij mij gebracht worden. Echter net DHL weet je het nooit. Dus ook nu niet. 2 dagen moeten wachten. Schoenen zijn mooi lopen prima. Netjes ingepakt.

Prima shirt, snel geleverd

Mooi t shirt voor de prijs leuk bij me cruyf trainingspak

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima kleding en schoenen voor een mooie prijs!

Bevalt goed

Maat perfect als je maat groter kiest. De schoen soepel en goede pasvorm.

Zoals altijd, prima kwaliteit.

Goede pasvorm, uitstekende stof, hij kan weer even vooruit!

heerlijke wandelschoenen

mooie combinatie van een wandelschoen en toch een sandaal. goede bescherming van je tenen, lekker luchtig en een goede zool

Geerweg 46

2461 EB Ter aar