Snel geleverd en producten precies zoals beschreven

Heel tevreden met de snelle levering en het feit dat de producten precies zo zijn als dat ze op de website beschreven staan. Maat klopte en valt goed.

Snelle levering. Product zoals beschreven

Wederom een snelle levering. Fijn dat Pluto sport altijd een juiste prijs en voorraad heeft.

Precies zoals beschreven

Plutosport doet wat het belooft!

Plutosport is een hele fijne winkel om online te shoppen. Bestellen en retourneren gaat erg makkelijk en snel. Het enige jammere vind ik de verzendkosten, die zijn erg aan de hoge kant. Verder topsite!

Goed assortiment, prijzen en betrouwbare levering

Bij Plutosport kijk ik als ik sport of outdoor schoenen zoek. Ze hebben allerlei aanverwante artikelen, maar vooral ruime keus in schoenen. Je kan er ook schoenen vinden die niet zo duur zijn. Vandaar ik het de moeite waard vind om af en toe te bezoeken. De levering was mega snel. Dat is niet nodig, consumenten kunnen best meer geduld oefenen. Maar als je perse snel (volgende dag) en betrouwbaar geleverd wilt hebben, dan is dit een goed adres.

Goed!

Alles op tijd en netjes geleverd, dus geen problemen. Zelf retour etiket uitprinten en zo in te leveren, dus positief

Snelle verzending, veel keuze uit kleding

Fijne webshop.ruime keuze en goede producten

Netjes en snel geleverd

Top goede service

Mooie kleding voor een betaalbare prijs

vlotte en correcte levering

seaker instapschoen aangeschaft. De levering was vlot in als je de schoenen aan hebt voelt het als op sokken!! Dus een sprintje is mogelijk. Kortom geweldige schoenen.

Top zaak

Super mooi product maar ook een zaak met super service had een kleinere maat nodig en deze gad ik de volgende dag al in huis

Heldere website, eenvoudig besteld, snel bevestiging, snel geleverd, top product voor een zeer scherpe prijs.

Super stof!

Zeer snelle levering en ze zitten prima, heerlijke stof die na heel vaak wassen erg goed blijft.

Snelle levering!

Erg blij met mijn aankoop.

Mooie trainingspak

Mooie trainingspak, alleen het broekje is te kort voor mij. Vandaar dat ik ‘t terug stuur…

lekkere schoenen, wel maatje groter bestellen

schoenen vallen klein. heb zelf 2 maten groter besteld dan mijn eigen maat. Lopen lekker; zacht, soepel. Zie er goed uit.

Prima service met name de omruilingsmogelijkheid

Goede service, snel geleverd en makkelijke mogelijkheid om producten voor een andere maat om te ruilen.

Mooie producten, snelle verzending

Mooie producten, goede prijzen, snelle verzending

Eenvoudig en snel

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, veel en goede communicatie (opvolging) via mail.

Heb hem nog steeds niet binnen

Ik heb het badpak nog steeds niet, geld ook nog niet terug gestort, want kan hem daarna pas weer opnieuw bestellen. Duurt lang moet ik zeggen

Fantastisch!

Snelle levering, netjes verpakt en produkten zijn zoals verwacht.

Snelle levering uitstekende prijs

Levering was erg snel en correct. Prijs was een van de scherpste in de markt dus tevreden

Hele goede ervaring

Snelle verzending alles netjes in orde.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar