Mooie jas

Mooie jas en makelijk omterruilen voor een andere maat

prima product, valt net iets kleiner uit dan ik verwacht had

prima zadeltas. valt voor een 29" binnenband net wat klein uit. er is wel bescherming van mijn zadelpen nodig, omdat de metalen knop aan de binnenkant van de strap anders de zadelpen bbeschadigd.

Top levering

Het is een comfortabele schoenen. Koop hem in je echt maat! Het heeft een klein frame. Don't throw away the DHL plastic! My experience with returning my item was not good. I couldn't return it without the barcode on the DHL plastic. I didn't even find the barcode in the emails, so it wasn't free!

Snelle verzending, goede producten en makkelijk retourneren.

Open doos bij levering

Loopschoenen in korting en een super snelle levering ! Meer moet dat niet zijn. Gewoon even een tip: de bpost gaf de doos af die volledig openstond. Ze hadden zo de doos toegekregen zei hem, dus ik moest direct de inhoud controleren. Gelukkig zaten mijn twee items er nog in. Maar ik vrees dat de onderkant gewoon is losgekomen, geen plakband ofzo te zien. De bovenkant was wel toe met plakband. Dus denk dat er ergens iets was misgelopen met het inpakken !

Supersnelle levering

Mijn bestelling was de volgende werkdag binnen!

Goede kwaliteit

Goed geregeld

Ging niks gout en was overzichtelijk

Mooie jas

Mooie jas, spijtig dat de mouwen zo ruim zijn.

Leuk voor sport, maar niet voor naar school.

We hadden dit shirt gekocht voor vrije tijdskleding, maar het is echt alleen een sportshirt. Het is glimmend/elastisch en de achterkant heeft kleine gaatjes, zoals in een sportshirt zit. Helaas niet goed genoeg gekeken dat dit niet iets is wat wij zochten.

Super fijne kleding

Fijne shop snelle levering en goede kleding kwaliteit ik ga zeker vaker bestellen op plutosport⚽️

Mooie service

Alles goed, sneel en precize. Als elke keer ben ik echt gelukt.

goedd

prima spul bevalt heel goed

Bestelproces soepel en aflevering prima

Prima ervaring met Pluto en Brooks schoenen zijn top

Mooie pak

Leuke mooie trainingspak

goede service

Ik had hardloopschoenen een maat te klein besteld, het omruilen naar een maat groter ging perfekt!! binnen 2 dagen de nieuwe schoenen in huis!!

Snelle levering goede prijs en mooie kwaliteit

Goede ervaring de Nikes waren in de uitverkoop voor een mooie prijs. De levering was snel en goed !

Snelle levering. Netjes verpakt

Heel erg goed en snelle bezorging

De bezorging was super snel en de schoenen zijn zoals op de foto, de maattabel klopt want het was de goede maat. Super goed! Ga zeker vaker dingen bestellen van plutosport

Snel verzonden, alles in verpakking was correct geleverd

Snel verzonden, alles in de verpakking was correct geleverd. (Maten, producten) en het was ook echt verrassend overeenkomstig met wat er beloofd was over de door mij aangeschafte producten op de webshop. Het bestellen bij de shop ging makkelijk en snel. Ik werd per mail netjes door Plutosport.nl op de hoogte gehouden vanaf mijn geplaatste bestelling tot zelfs na het afleveren ervan. Wat ik eerlijk gezegd wel jammer vind is dat Plutosport mij een korting aanbiedt als bedankje voor het plaatsen van mijn reviews. Ik ben absoluut niet ondankbaar, doch heb ik 3 producten gekocht. Dat betekent 3x een nette review waar een eventuele (nieuwe) klant ook echt wat aan heeft kost toch al snel ca 15 min p. stuk. Dan nu ook nog een review op Kiyoh, wat alles bij elkaar al snel een uurtje tijd kost. De korting van € 6,95 is pas te gebruiken bij een min. besteding van € 70,- . Beetje flauw..., als je dan echt wat wil geven, verlaag dan de drempel of geef bijv. ongeacht de hoogte van je aankoop, de verzending cadeau. Verder alleen maar positief hoor!

prima service

wordt altijd correct behandeld door Plutosport

Top snelle levering.

Na 1 dag heb ik mijn jas gekregen zo snel. Pasvorm geweldig . De jas ziet er uit als op de foto.s . Leuk afgeprijsd zodat ik deze topjas van Didrikson kon kopen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar