Snelle levering en zeer goede service!

Ik bestelde mijn product op een avond en de volgende morgen werd het al bezorgd. Echter mijn product bleek een defect te hebben. Over gemaild en omruilen geen probleem. Ik woon in de buurt en kon het afhalen. Het defecte product mocht ik houden voor de onderdelen. 2e product had hetzelfde defect. Weer gemaild. Vriendelijke communicatie, zij hebben zelf de rest van de voorraad gecheckt. Ik heb nogmaals omgeruild, maar mocht het weer mis gaan, ligt het waarschijnlijk aan de productie-batch. Vervelend dat dit gebeurt, maar het kan altijd een keer voorkomen. Fijn contact en er werd niet moeilijk gedaan. Bedankt!

Origineel en zeer goede service maar ga het toch retour doen wegens verkeerde maat besteld.

Goede service,

Goede service, snelle levering

Super snel geleverd!

Goede service en snel geleverd.

Mooie jas

Een prachtige jas, precies zoals op de afbeelding. Hij zit mooi!

Kwaliteits polo

Zo als altijd zijn dit kwaliteits polo’s

supersnel geregeld met uitstekende voorwaarden

De 1e keer dat ik bestelde, de schoenen zijn goed dus hoeven niet retour. Maar wat mij opviel en bij veel webwinkels niet zo is: gratis retourneren en zelfs de verzendkosten van de bestelling ook retour. Dit maakt wel dat je sneller besteld want je krijgt dus alle gemaakte kosten retour. Top!

Goede broek met mooie pasvorm

Mooie broek met goede pasvorm

Prettig

Goede service en een snelle afhandeling

Leuke skeelers voor een goede prijs

Goede skeelers, snelle bezorging

Schoenen besteld en waren snel verzonden. Helaas verkeerde maar maar via een retour kon je deze omruilen voor andere maat. En ook deze waren weer zeer snel bezorgd. Top!!

Fijn produkt, zeer snelle levering

Ik heb een paar sloffen besteld bij Plutosport. Naast dat de sloffen zeer goed bevallen waren ze bij Plutosport ook aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast werden ze ook nog eens heel snel geleverd, kortom zeer tevreden.

goede service

de vesten hebben een mannelijke pasvorm. dus we hebben ze teruggestuurd

Prijs(aanbiedingen)-kwaliteits verhouding zeker aan te bevelen.

Qua kwaliteit en de aangeboden prijzen(aanbiedingen) een absolute aanrader om 't te doen.

Uitstekende service en snel geleverd

Al mijn bestelde spullen waren erg snel binnen en alles is keurig en snel afgehandeld. Daarnaast is ook de prijs/kwaliteitsverbetering de moeite waard!

Prima aankoop bij Pluto

Mooi Lacoste vest gekocht bij Pluto. Snel geleverd en prima kwaliteit en pasvorm.

Overall satisfied by the service

I ordered several items but I decided to pick only one of them because the others did not meet my expectation. So I requested a refund, and the process was super quick and easy.

Alles zat goed snelle levering

Snel, correct en netjes

Alles is supersnel verstuurd, was netjes verpakt en ook nog eens mooie aanbiedingen. Helemaal tevreden, ik kom hier nog wel vaker sportkleding kopen!

Mooie spullen

We kregen de bestelde order snel binnen. 1 van de 2 hoody’s was echter een broek; en zoonlief vond de kleur van de goede hoody tegenvallen. Dus de spullen retour gezonden . Maar tevreden over jullie hoor!

Top kleding voor padel.

Zit goed

Snelle levering, doordat de broekjes een stuk goedkoper zijn dan bij de winkel zelf, maakt de 6,95 verzendkosten niet veel uit.

Prima product en snelle levering.

Niets op aan te merken

Ik kan op de site goed vinden wat ik wil hebben en dit voldoet vervolgens ook aan mijn verwachtingen. Het wordt op de afgesproken tijd geleverd. Niets op aan te merken.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar