De aankoop voldoet volledig aan de verwachtingen. Er werd vrij vlug en correct geleverd. Wij hadden nog een bijkomende vraag gesteld en deze werd op een uiterst klantvriendelijke wijze beantwoord. De dienstverlening van Plutosport is optimaal.

Snelle levering en mooie spullen

Mijn tenniskleding en -schoenen zijn netjes en snel aangekomen. De schoenen waren te klein, het retourneren hiervan verliep erg soepel.

hee blij mee voor mijn zoontje

Mooie grote rugzak met handige extra vakken, helemaal fijn is de regenzak erbij zodat de rugzak langer meegaat

Verkeerde schoenen

Bij mij zijn totaal de verkeerde schoenen geleverd en ook een volwassen maat ipv kindermaat.

Uitstekende snelle/goede levering.

Boxershorts van Muchachomalo voor mijn man besteld. Goede pasvorm en kwaliteit voor een redelijke prijs. In het weekend besteld, maandag bezorgd volgens afspraak.

Superservice tn topproducten

Snelle service, dezelfde dag geleverd. En producten van zeer goede kwaliteot. Ik bem zeer tevreden.

Mooie artikelen

Goede kwaliteit schaatsen Zandstra gekocht. 1 maat groter was aanbevolen en dat advies klopt. Schoen past met nog beetje ruimte voor voet over. Snelle levering in keurig ingepakte doos. Niets om op aan te merken.

Weer een goede ervaring met Pluto sport

Prima ervaring met Pluto . Enige dat ik jammer vind als je voor 70,- besteld dat er nog verzendkosten bijkomen . Maar prima levering volgende dag al in huis

Snelle levering en fijne service

Snelle levering en fijne service

Correct en snel

Het had van mij ook best 2 dagen mogen duren, als mijn bestelling maar klopt. het was al binnen na 1 dag

Vrijdag besteld, zaterdag geleverd, sneller kan niet.

top

mooie jas, zit soepel

Fijne site

Super snelle levering

Duidelijk website en snelle levering. Retour zending ook super snel

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goeie kleding en snel verzonden

Altijd goeie kleding

Fijne ervaring

Super snel geleverd en helemaal naar wens

Als ik op zoek ga naar nieuwe sportkleding, neem ik altijd een kijkje op plutosport.nl Ze hebben vaak kortingen en goedkopere prijzen dan andere sites. Ook combi deals zijn interessant. Ze leveren snel en hebben een groot assortiment.

Alles goed geregeld

super sloffen, goede en heldere service

Sloffen werden snel bezorgd, keurig verpakt, in goede staat. Helaas was een paar te klein: snelle terugzending mogelijk en een grotere maat besteld. Heel vlotte afwikkeling. Prima service en kwaliteit van het product. THANKS!!

Heerlijk jack, kwaliteitje!

Reeds eerder in een andere kleur gekocht, dus wist wat me te wachten stond. Levering in twee dagen en uitstekend door twee partijen op de hoogte gehouden

prima kwaliteits sportkleding en vlotte goede levering

aanbod was goed, kwaliteits kleding van echte merken met juiste informatie en prijs ook in orde. Vlot geleverd.

Prima website

Fijne klantenservice

uitmuntend

amaai, mooie rode hoodie, en was goedkope deal....echt super

Geerweg 46

2461 EB Ter aar