Fijn fleece vest

Snelle levering en goede pasvorm

Topservice

Snel en netjes geleverd

Nike voetbalshirt

Een super mooie pasvorm heeft dit shirt.

Uitstekende ervaring

Fijne ervaring! Niks aan op te merken!

TOP service & kwaliteit

+ snelle levering + kwaliteitsproducten + mooie kortingen + retourneren gaat vlot - omruilen in België niet mogelijk? normaal ben ik geen voorstander om kledij of schoenen online te bestellen, maar door het grote aanbod en mooie kortingen heb ik mij toch hieraan eens aan gewaagd. Ik was aangenaam verrast hoe vlot jullie dienst werkt. Doe zo verder plutosport. Voor mij geen andere winkel meer. Getekend een héél tevreden klant

De kwaliteitnis zeer goed

De shirts van asics zijn van zeer goede kwaliteit en ben er zee blij mee de levering was ook heel snel

Lekker warm vest

Mooi vest en lekker warm. Afwerking is ook netjes!

very nice experience

great product and excellent delivery!

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Goede service. Snel geleverd

Fijne site

Mooie prijs en snelle service

Mooi jasje . Chic . Luxe .

Net even anders dan andere jasjes . Heel mooi . Ik heb het samen met de broek genomen . Top.

Komen afspreken na

Prima artikels en snelle levering!

Voldoet aan verwachtingen

Goede webshop, goede aftersales

Goed en betrouwbaar

Fred Perry jacket besteld. Werd door Pluto sport conform afspraak goed geleverd. Voor mij een goede en betrouwbare leverancier

Zeer fijne jas en snel geleverd. Heel blij!

Ik had deze jas al in het blauw, maar daar is de rits van kapot gegaan op donderdag op Utrecht Centraal. Toen Plutosport gevonden. Jas in aanbieding, snel besteld en 's avonds binnen. Echt super. De jas is licht, warm en waterdicht. Lekker veel zakken, 8 zakken. Perfecte jas. Dus gewoon heel blij!

Prima, levering op tijd en volgens afspraak

Geen klachten.

Top!!

Goede ervaring met pluto sport, mooie merken voor schappelijke prijzen. Alleen jammer van de hoge verzendkosten.

Goed gevoel

Omdat na een paar bestelling alles soepel is verlopen. Snelle levering. En mooie prijs

Product als verwacht, snel geleverd

Product als verwacht, snel geleverd.

Schoen zit perfect en goede levering

Ik ben erg tevreden met de schoenen die ik bij Plutosport.nl heb gekocht. Ze zitten perfect en de levering was ook probleemloos. Daarnaast was het erg fijn dat ik ze hier met korting kon kopen.

Zoals altijd een fijne en strakke service!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar