Schoenen erg goed, vallen wel groot

Erg leuke schoenen, maar ze vallen wel echt heel groot. Ik ga ze terugsturen en een kleiner paar bestellen. Verder zijn het goede kwaliteit schoenen, goeie zool, zacht gevoerd, loopt fijn. Echt een goede kwaliteit schoen!

Goede website en service

Ik kon mijn zoekvraag goed kwijt en vond snel de producten die ik wilde hebben. Goederen opgehaald bij Pluto en daar werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en kreeg snel mijn goederen. Alles paste dus dat was ook erg prettig

Fijne goedzittende hardloopschoenen.

Fijne goedzittende hardloopschoenen.

kopen en ontvangen perfect

comfortabele en zonder bijzondere omstandigheden transactie

Prachtig pak

Goede prijs/kwaliteit echt een aanrader het pak is waterdicht en zit erg comfortabel.

perfect

Nette en snelle levering en product voldoet aan de verwachting

We waren op zoek naar een specifieke jas en die hebben we hier gevonden. Niet alleen een nette en snelle levering, maar ook nog eens goedkoper geleverd (ondanks de verzendkosten).

maat goed keurig verpakt en bezorgd

zeer goed

Dikke prima

Goede en snelle service Zeker een aanrader Kleding is van top kwaliteit

Maat groter

Super fijne en warme sloffen. Neem van deze wel een maat groter.

Ik bestel hier altijd mijn trainingspakken. Snelle levering en goede service!!!

Geweldige schoenen

Ze zitten heel erg lekker en zijn van een goede kwaliteit.

Niet duur en uitstekende kwaliteit

Mooie aanbiedingen, snelle levertijden en een soepel retourbeleid maken plutosport.nl voor mij een super winkel.

Mooie jas met minpuntjes

Mooie jas qua materiaal, kleur en lengte. Ik heb hem desondanks retour gestuurd omdat er geen binnenzak inzit, alleen 2 steekzakken waarvan de ene dieper was dan de andere. lp Verder vond ik de rits niet fijn, ging lastig open en dicht.

Voldoet aan verwachting

Schoenen uitgezocht voor onverharde ondergrond. Lopen prima. Zijn behoorlijk waterdicht wat meespeelde bij de keuze. Alle asics tot nu toe met ademend mesh zijn snel doorweekt, zelf bij nat asfalt als het niet (meer) regent. Hiermee kun je door blubber en bv langs oevers van beken rennen tijdens regen en sneeuw. Sokken blijven vrijwel droog. Iets minder geschikt voor lopen op asfalt. Maat is bij Asics een dingetje: vallen altijd kleiner en hier is het kiezen tussen 42,5 en 43,5 omdat 43 niet bestaat.

Super snelle service, helaas verkeerde product besteld

Zeer tevreden met de snelheid van levering!

Doet wat belooft. Voor een juiste prijs.

Nette snelle service voor een goede prijs.

Goed product, snel geleverd

Normaal 42, had inderdaad maat 43 nodig. Beschrijving klopt. Verder tevreden over de snelle bezorging en goede service!

Alles verliep perfect

Mooie producten , snelle levering , alles naar wens !

Geweldige aftersale service !

Nog geen half jaar geleden een aankoop gedaan en zelfs i.v.m. slijtage van het product een tegemoetkoming gekregen met een professionele uitleg erbij. Hier mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen! Nogmaals enorm bedankt Plutosport !

Online besteld en ophaald in Ter Aar

Online besteld (in het weekend) en maandag opgehaald in Ter Aar. Keurig geregeld allemaal

Zoals het moet zijn

Helaas product niet ontvangen.....

Helaas dit product nooit ontvangen, was een cadeau voor mijn vrouw.... helaas helaas

Mijn Urban Goddess legging zou ik het liefst elke dag dragen. Heerlijke stof, goede kwaliteit en duurzaam, in beide opzichten. Via Plutosport was de legging in de aanbieding voor de laagste prijs die ik ooit betaald heb voor deze legging en ze hebben voor een hele snelle verzending gezorgd.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar