snel

Badpak is als mijn vorige, maar nu in een andere kleur. Nog niet in gebruik maar ik ga er van uit, dat de kwaliteit net zo goed is. Zeker 6 jaar geleden gekocht ( in de uitverkoop) voor 25 euro nu was ik 75 euro kwijt, dus dat viel tegen, Maar omdat de kwaliteit zo goed is, durfde ik het wel aan.

Veel keus en snel Verstuurd

Beide truien zitten lekker. De Cruyff trui voelde wel warmer aan dat het nike exemplaar. Goeie kwaliteit!

Snelle levering en prima pantoffels.

Helemaal goed!!

Snel op kunnen halen en product ziet er mooi uit....

Tevreden

Mooie schoenen, snelle levering

Schoenen zien er goed uit. Zitten goed. Levering snel

Comfortabel en fhnctioneel

Zeer goed zoals in de omschrijving is weergegeven!!!!

Voldoet aan beschrijving

Mooie sneaker, voldoet aan beschrijving. De levering was binnen 1 dag.

Goede service en zeer netjes geholpen

Goede service en zeer netjes geholpen

Niet goed

Ik had een pak besteld en alleen de broek ontvangen. Dus deze heb ik terug gestuurd. Heb contact gehad met de klantenservice en die gaven aan dat het pakket niet leverbaar was. Ik heb aangegeven stuur dan een mail of ik de broek wel wil ik bedoel niet voor niets een pak. Beter communicatie binnen de afdeling dat schilt ook weer verzenden kosten.

Mooie en goed passende helm

Mooie helm. Past goed (goede meet instructies). Vizier sluit goed aan. Snel geleverd. Wel wat hoge verzendkosten.

Naar verwachting

Kwalitatieve mooie trui

Regenlaarzen die erg lekker zitten.

Mooie Regenlaarzen waar je ook heel goed op kan lopen. Goed voetbad. Erg fijn en blij mee!

Fijne overzichtelijk webshop met snelle levering

Pluto sport is een fijne overzichtelijk webshop met snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Kwaliteit en snel geleverd

Deze hoodie zit helemaal geweldig en werd super snel geleverd !! Top !!

Schandalig Plutosport

Ik heb laatst een vest bij Plutosport gekocht Merk: Lacoste Prijs: € 101,90 Na 40 dagen (waarvan 20 dagen gedragen) zit er al een gat in de elleboog. Plutosport gemaild, uitgelegd, maar die geven aan dat de schuld aan mij ligt, door het leunen op de ellebogen tijdens het zitten achter mijn PC. 40 DAGEN OUD!!!! Hier de reactie van Plutosport Beste Ton, Bedankt voor je bericht. Helaas lijkt dit gat te zijn ontstaan door eigen gebruik, deze klacht valt niet onder garantie. Wij kunnen je dan helaas ook niet verder helpen hiermee. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Dus geen garantie en gewoon pech, weg €101,90 Met dank aan PLUTOSPORT Inmiddels bericht ontvangen van Plutosport om vest alsnog terug te sturen om misschien te ruilen. We wachten af, misschien pas ik mijn review daarna aan.

Fijne merken en snelle levering

Voor het eerst bij Pluto besteld en zeer tevreden. Goede en leuke merken.levering en voorwaarden lekker kort en duidelijk. Snel geleverd, heel fijn!

Zeer goede service.

Een verkeerde kleur shirt ontvangen. 1 telefoontje en de volgende dag de goede kleur door de brievenbus

Ik sta dagelijks in het water voor het geven van verschillende lessen. De badpakken van Speedo zijn altijd top. Maat is prima, stof is geweldig en het design is ook super mooi. Daarbij was is zeer tevreden over jullie snelle levering.

prima brilletje

Doet alles wat ie moet doen. Razendscherp zicht

Heerlijke sneakers

Goed op maat, fijn materiaal en makkelijk combineren

Mooi shirt

Valt goed, goede kwaliteit polo.

Shoes

It was nice and the delivery was fast

duidelijke omschrijving van het product belangrijk bij hardloopschoenen want die zijn er in vele verschillende

Geerweg 46

2461 EB Ter aar