Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van de verzending. Complimenten!
Beste Augustinus, Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je nog vaak te zien! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Alleen ga ze wel retourneren vrees ik want ze zijn iets te groot. Verder goede kwaliteit van het product zelf
Beste Roos, Dank je wel voor je enthousiaste reactie. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Vandaag besteld, morgen in huis klopte perfect. Ook de 2 shirtjes die ik bestelde zijn precies wat ik wilde.
Beste Ageeth, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Heerlijke stof aan de binnenkant en wat dikker zodat deze ook in de winter lekker warm blijft. Pijpen hebben een goeie lengte in tegenstelling tot andere productlijnen (Baroda Chevron) van Indian Maharadja. Er zit ook geen vervelende midden naad over de hele lengte van het been zoals bij weer een andere lijn (Jaipur) van ze. Kortom dit is een topmodel!
Beste Remco, Wat fijn zeg, leuk dat je hierover een review hebt achtergelaten. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Overzichtelijke website. Ze leveren zo snel. Prijzen zijn altijd goed en soms echt voordelig. Voor mijn kinderen en voor mij altijd wat leuks !!!
Beste Linda, Hartelijk dank voor je mooie review. We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Heerlijk soepel en toch stevig badpak. Supersnelle levering
Beste Gonnie, Dank je wel voor je enthousiaste reactie. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Na het bestellen waren de polo's snel in huis. Alles was perfect in orde en dezelfde dag werd de polo gedragen.
Beste Shoren, Wat fijn zeg, leuk dat je hierover een review hebt achtergelaten. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Wordt gebruikt als schooltas! Ziet er degelijk uit
Beste Niels, Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Top, goed assortiment en snelle levering
Beste Gerrit, Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad. We stellen je positieve feedback enorm op prijs! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Fijne webshop, veel keuze en snel geleverd. Het aangepast retourbeleid, betalen per extra product na 3 producten staat niet heel duidelijk vermeld. Dat mag duidelijker zodat je weet waar je aan toe bent
Beste Ingrid, Bedankt voor je positieve reactie en waardevolle feedback. Fijn om te horen dat je onze webshop en snelle levering waardeert. We zullen kijken hoe we ons retourbeleid duidelijker kunnen communiceren, zodat het voor iedereen helder is. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Ik heb mijn producten niet kunnen ophalen, omdat ik voor een gesloten deur stond. Blijkbaar was er een bedrijfsfeest. Dit is pas gecommuniceerd nadat ik een mail heb gestuurd, hoewel Plutosport beweert dat het in de bestellingsbevestigingsmail staat. Vervolgens wordt ik door de klantenservice zeer arrogant behandeld en zowel in het telefoongesprek als in de mail als ‘gefrustreerd’ bestempeld. Zeer beledigend. Ik ben niet gefrustreerd, maar terecht boos. Maar als kleine klant ben je blijkbaar niet belangrijk en word je toch niet geloofd.
Beste Renee, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je voor een gesloten deur stond. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als je niet op de hoogte was van de sluiting en daardoor je bestelling niet hebt kunnen ophalen. We streven ernaar om dit soort informatie duidelijk te communiceren in onze bestelbevestiging, maar we nemen je feedback serieus en zullen nagaan of dit in jouw geval voldoende zichtbaar en helder was. Ook vinden we het jammer om te horen dat je je niet serieus genomen voelde in het contact met onze klantenservice. We willen alle klanten – groot of klein – met respect behandelen en vinden het belangrijk om dit intern op te pakken. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Voor mij was dit de eerste keer bij Plutosport en ik ben tevreden over de snelle levering.
Beste Ria. Bedankt voor je positieve bericht! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Zeer tevreden: mooi pak, goede prijs en op tijd geleverd!
Beste Marius, Dank je wel voor je mooie woorden. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en hopen je snel weer te zien. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Me ha gustado la calidad del chándal y la rapidez con el envío.
Estimado Omar, Gracias por tomarse el tiempo para escribir una crítica tan agradable. Nos alegramos de que estés satisfecho. Saludos cordiales, Team Plutosport
Prima website, Plutosport zit nagenoeg om de hoek dus kon bestelling volgende dag al afhalen. Wat ik gemist had bij bestellen is dat retourneren, ook als je het zelf terug brengt, altijd 1.95 euro kost. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt, je haalt en brengt het zelf, product eigenlijk niet wat je verwachtte en dan retourkosten betalen. Voor mij een reden heel erg goed na te denken of ik ooit nog iets wat ik niet eerst gezien heb daar durfte bestellen. Wél een redelijke reactie op mijn klacht hierover ontvangen in de vorm van 1.95 euro korting op een volgende aankoop. Ik heb besloten het badpak toch te houden omdat de maat goed is maar kleuren vielen echt tegen.
Beste M, We begrijpen dat de retourkosten voor jou een onverwachte tegenvaller waren. Helaas zijn deze kosten verbonden aan de verwerking van retourzendingen, ook als je het pakket zelf brengt. We proberen dit zo duidelijk mogelijk te communiceren, maar begrijpen dat dit niet altijd even vanzelfsprekend is. We hopen je ondanks dit punt ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Mijn ervaring met plutosport is goed. Al een paar keer besteld en wordt altijd op tijd geleverd. En ook leuke aanbiedingen.
Beste Angelique, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Snelle service, prima kleding van cruyff sport. Volgende daag geleverd.
Beste Dick, Bedankt voor je mooie review, graag tot ziens bij Plutosport. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Mijn kleindochter vond de jas super, alleen maatje te klein gekocht. Opnieuw grotere maat besteld.
Beste Greet, Bedankt voor je review! Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Snelle levering! Het badpak zit heerlijk. Veel bewegingsvrijheid tijdens het zwemmen
Beste Lucia, We zijn erg blij met je positieve reactie en hopen je snel weer te mogen helpen bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Snelle verzending, goede prijs
Beste Anneke, Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad. We stellen je positieve feedback enorm op prijs! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
In de avond besteld volgende dag verstuurd en dag later in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden.
Beste Erik, Hartelijk dank voor je mooie review. We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Ik kreeg duidelijke e-mails over mijn bestelling en wanneer die binnen zou komen.
Beste Karwan, Dank je wel voor je enthousiaste reactie. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Top!!!
Beste Jeffrey, Hartelijk dank voor je positieve reactie. We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Eindelijk een fijne broek gescoord. Het produkt is goed verpakt, en wordt snel geleverd. Q
Beste Piet, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Goede, stevige schoen.
Beste Pauline, Bedankt voor je positieve reactie. Veel plezier met de schoenen! Met vriendelijke groet, Team Plutosport
Geerweg 46
2461 EB Ter aar
Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals voor lifestyle- en sportkleding voor dames, heren en kids variërend in alle leeftijdscategorieën. Van Nike tot Lacoste en van Adidas tot The North Face, met méér dan 200 A-merken vind je bij ons altijd wat je zoekt!