Schoenen? Bezorger

Schoenen zijn prachtig heel fijn, alleen 38 te groot. Post bezorger was slordig pakket in de tuin gegooit. Pakket was vochtig niet leuk!

Smiddags besteld en savond nog in huis zodat ze mooi de dag erna mee op vakantie konden!

Snelle goede levering!

Snelle goede levering! Mooi product. Goed geprijsd

Top schoen supersnel geleverd

Prima pasvorm. Maat uitstekend en ze zitten weer als pantoffels. En lopen super. Dit is mijn 4e paar al.

Mijn eerste bestelling en kan niet anders vertellen dat het top service is. Snelle levering en prima kwaliteit.

Top schoenen

Prima pasvorm

Zeer goed service

Ondanks dat het artikel niet paste, was het retourneren erg makkelijk en verliep dit vlot.

Voldoet niet aan de verwachting

Mijn verwachting was een goed gevoerde sportschoen. Bij levering bleek alleen het gedeelte om de enkel gevoerd te zijn, waardoor mijn zoon nog steeds koude voeten krijgt op de fiets.

Product was heel snel ingeleverd, netjes verpakt. Klantenservice makkelijk bereikbaar, vriendelijk en professioneel . Kwaliteit is prima

Snelle levering. Er bleek 1 veter beschadigd, wat natuurlijk kan gebeuren. Na een mailtje snel antwoord dat er nieuwe veters onderweg waren.

Super schoenen

Super schoenen! Mijn vriend is erg blij mee, lopen heerlijk en waren snel binnen.

Wel retour gestuurd , was te klein, weet nog niet of het bedrag snel teruggestort wordt

Fantastische voetbalschoenen

Voetbalschoenen zoals ze moeten zijn. Zwart! Zitten gegoten! Top schoenen!

very nice

very nice

Super klantenservice

Bij het constateren van een foutje in een sportbroekje werd zonder problemen aangeboden om een nieuw sportboekje op te sturen. Dit soort klantvriendelijkheid kom ik, als frequente online koper, toch niet zo vaak tegen

Snel, correct en duidelijk

Leuke website met duidelijke artikelen en goede zoekmachine. Snelle en correcte levering dankzij bpost

Uitstekend.

Vlotte levering, correcte levering, goede website. Keep up the good work!

Mooie Polo en snelle levering.

Snel geleverd en top product

Goede prijs; snel geleverd

We hadden het juiste item snel gevonden, besteld en in huis. Prima kwaliteit en vlotte levering.

' s Zondags besteld en ook 's zondags al verstuurd. Product goed, zoals beschreven op website

Prima ervaring met Plutosport.nl

Gisteren aan het eind van de middag plaatste ik hier een bestelling. Vanmiddag al werden er 2 prachtige fleece vesten bezorgd. Van Helly Hansen en van Tenson. Prachtige vesten voor een erg scherpe prijs, daarvoor koop je ze echt nergens. Uitstekende en nette verpakking ook. Een aanrader!

speedo is kwaliteit

mooie pasvorm, goede kwaliteit. Ik wil binnenkort elke week minstens en keer gaan zwemmen, dan ga ik de zwembroek pas voor het eerst gebruiken. Nu nog niet gebruikt

Goedkoper

Goedkoper winkel maar de verzendkosten te duur

Geerweg 46

2461 EB Ter aar