TOP site

Goede kleding en schoeisel, leuke medewerkers aan de telefoon, en geven goed advies. Ga zo door.

Supersnel in huis

Prima snelle levering goed verpakt

Heel goed bedrijf!

Goeie spullen en goeie, snelle service!

Snel bestellen en levering

Ik had een Lacoste trainingspak gezien met korting. Via de maatttabel, maat bepaalt. Besteld in de avond en de volgende dag voor 12 uur in huis en zo op tijd voor de verjaardag. Kortom snelle service.

Prima !

Alles vlot verlopen. Ik had alleen beter n half maatje groter kunnen nemen. Maar prachtige schoenen. Heel blij mee

goed en ideaal formaat

genoeg plaats voor schoenen en kledij, gemakkelijk en goede draagbanden hopelijk ook goeie ritsen, dat zal nog moeten blijken

Alles zoals verwacht

correcte schoenen juist geleverd

zeer snelle service van een bekend topproduct

Bestellen en afleveren van de HH tas was easy en keurig op tijd voor de ries waar deze voor bestemd is.

Naar volle tevredenheid.

Hele snelle levering. Goede pasvorm en netjes verpakt ( compact ). Ben zeer tevreden met mijn t-shirts. Kan Kiyoh van harte aanbevelen. MVG. Fred van der werf Groningen.

Prima koopjes !

Goede service, snelle levering en goede sales!

Altijd snelle levering maar nu was binnen half jaar rits kapot. Na mailtje heen en weer filmpje als bewijs krijgen we het bedrag terug gestort. Tevens de verzendkosten van een nieuwe jas. Super service!

Top service!

Gisteren besteld en vandaag alweer in huis, man wat zijn ze snel bij Pluto sport! Thanks!

Snelle service, goede prijzen!

Veel keuze, mooie scherpe prijzen en snelle levering.

Prettige ervaring met de totale dienst, van bestelling tot gebruik!

Op tijd, goede kwaliteit, pasvorm en kleur zoals aangegeven. Draagt lekker en geen vervelende stof of plekjes waar het gaat schuren.

Prima laars

Prima laars voor koud weer en sneeuw. In Lapland gedragen, heerlijke warme voeten

Erg fijne hardloopschoenen. Ze zitten heerlijk en zien er ook nog eens leuk uit! De schoenen hadden een mooie prijs en werden snel geleverd.

Snelle levering, juiste item!

Correcte, snelle levering

goed bedrijf

Ben tevreden over Plutosport maar heb de Adidas Barricade schoenen terug gestuurd. Zitten niet echt prettig. De vele stiksels zijn goed te voelen en de schoenen zijn erg stug.

Wat ik verwachtte heb ik gekregen!

Heel fijn dat alle maten verkrijgbaar zijn en een mooi snelle levering! Plutosport .nl is een duidelijke website met veel artikelen die bovendien laag geprijsd zijn.

Snel, netjes en correct

Snelle levering zoals aangegeven. Goed verpakt. Niets op aan te merken

Leuke warme winterschoen

Zit comfortabel en oogt uniek en eigentijds

Helemaal prima

Goede ervaring met alles

Prima product, snelle levering

Enigzins verrast door de snelle actie en levering ! chapeau

Geerweg 46

2461 EB Ter aar