Top webshop

Prima bedrijf om wat te bestellen.

Goede prijs, goede service en lekker snel

Altijd blij met Plutosport

Pakket wordt altijd snel geleverd. Fijne producten en als er iets niet goed is, wordt er meegedacht hoe het op te lossen. Bestel er graag.

Eindelijk de juiste sokken gevonden zit zitten prima helemaal blij mee maar is juist.

Uitstekende producten en services.

Prima en goedkoop

Perfect fit

Top ervaring

Prima ervaring..top

Goede producten en snelle levering

Snel en goed geleverd

Prima bestelportal en het werd snel geleverd. Heel tevreden.

Prima afwerking van mijn bestelling

Zeer snelle levering!! Kleinzoon zeer tevreden met alle kledingstukken die ik had besteld.

Top service en artikelen

Gewoon goed

Scherp geprijsd, en netjes op tijd geleverd.

Blij

Snel geleverd,prijzen zijn goed. En zit als gegoten ! Helemaal blij zijn we hier !

Steeds tevreden van de snelle service!

Steeds went snelle service en mooie kortingen op topmerken.

Mooi product, goed verpakt en snel bezorgd

Overzichtelijke webshop met nette prijzen

Snel geregeld en geleverd

Snel geregeld en geleverd

Warme en kwalitatief fleece vesten

Vlotte bezorging en past perfect

Snel en goedkoop

Binnen 2 dagen geleverd mooie adidas jas, die perfect past en met 50% korting.

Schoenen? Bezorger

Schoenen zijn prachtig heel fijn, alleen 38 te groot. Post bezorger was slordig pakket in de tuin gegooit. Pakket was vochtig niet leuk!

Smiddags besteld en savond nog in huis zodat ze mooi de dag erna mee op vakantie konden!

Snelle goede levering!

Snelle goede levering! Mooi product. Goed geprijsd

Top schoen supersnel geleverd

Prima pasvorm. Maat uitstekend en ze zitten weer als pantoffels. En lopen super. Dit is mijn 4e paar al.

Mijn eerste bestelling en kan niet anders vertellen dat het top service is. Snelle levering en prima kwaliteit.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar