Goede service en mooie kleding

Goede service, snelle levering en mooie kleding van goede kwaliteit

Supersnelle corrrecte levering

Duidelijke website, snelle levering, telefonisch ook goed bereikbaar en correcte afhandeling van vragen.

Goede service van de produkten

Netjes afgehandeld bij retour sturen

Snel levering

Ik ben tevreden

Heel goed!

Snel geleverd, en heel mooi kwalitatief Jack!

Super service!

Ik had al een bestelling geplaatst en vond later een kortingscode. De korting werd alsnog verrekend met mijn bestelling. Dat noem ik nog eens klantvriendelijk! Heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Charlotte Braat Kudelstaart

Snelle levering en prima prijzen

Goede producten en snelle levering

Tennisschoenen en compressie sokken besteld. Snel geleverd en mooie kwaliteit. De adidas schoen was idd net zoals de afbeeldingen. Sokken zijn zeer stevig en de maat was perfect

Snelle levering.

Na bestelling volgde er een snelle levering. Helaas pasten de schoenen niet maar retournering ging super easy. Ik zou hier meteen weer bestellen. Prima service!

Zeer snelle levering. Artikelen zijn mooi en passen perfect.

Goede solide hardloopschoenen

Na ze eerst een aantal keren uitgeprobeerd te hebben op kortere en langere afstanden is mijn eindconclusie dat het zeer goede hardloopschoenen zijn en voldoende op alle ondergronden veerkrachtig en licht blijven lopen!

Snelle levering en prima service aan de balie

Ik woon niet ver van het afhaalcentrum. Dus zelf ophalen was een goede optie. Ik werd direct vriendelijk geholpen en binnen een mum van tijd stond ik buiten.

Prima service en snelle levering

Mooie jas en ook voor een aantrekkelijke prijs

Fijne site , snelle levering volgende dag in huis

Stof valt tegen helaas

Helaas stof is echt goedkoop van binnen lijken wel vuilniszakken stof van buiten is soort velvet wat erg veel regen zal opzuigen voor mij helaas niet de juiste jas!

Op tijd geleverd en de prijzen zijn scherp.

snelle levering, helaas zijn deze tennisschoenen mij te klein, ik heb ze retour gestuurd en vervolgens een ander model besteld.

Snelle bezorging, duidelijke site

Duidelijke site, makkelijk selecteren/zoeken. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

heel erg goed

De prijs verhoudingen voor het artikel zijn goed , de pasvorm klopt met de maten, ik ben er zeer tevreden over ,ook de snelle levering van de artikelen. als ik een minpuntje mag geven is het de retour bon dat mag wat duidelijker met een retour formulier nu zat er alleen een retour sticker bij ,dat was mij niet zo duidelijk. gelukkig paste alles goed en moest ik het niet retour sturen.

Duidelijke website, snelle levering

Website is gebruiksvriendelijk en product wer snel geleverd met duidelijke verzendinformatie

zeer tevreden

goed product, snelle levering perfect passend

Top besteld en dag erop in huis

Erg blij mee hier ga ik zeker vaker bestellen

Tevreden

Goede kwaliteit en prijsverhouding!

Plutosport doet het klasse

Snelle en prompte levering van de bestelde overjas

Goed!

Fijn contact en goeie kwaliteit

Geerweg 46

2461 EB Ter aar