Fijn trainingspak, zit goed.

Leuk en fijn pak, viel bij zoontje (lang en smal) goed. Iets aan de wijde kant maar vind ik niet erg voor een trainingspak. Heerlijk speelpak erbij. Goede kwaliteit prijsverhouding.

Netjes en snelle oplossing bij problemen

Mooie nieuwe warmbat schoenen gekocht, voor scherpe prijs, maar na paar weken een defect. Werd netjes, snel en goed opgelost door plutosport!

Weer super

Altijd goed en snelle zending

prima schoen.

Fijne schoen, goede pasvorm, loopt heerlijk.

Fijn regen pak

Dit regen pak houdt je droog en de prijs is ook prima. Maat is precies goed. Snel geleverd.

Weer een heerlijke jas van Didriksons

Superfijne jas, lekker warm, draagt heel soepel, mooi lang ook. Snel besteld snel geleverd!!!

Lekker warm en comfortabel

Hele fijne en comfortabele joggingpak. Stevige stof en mooie kleur. Zit goed op maat. Zoon is helemaal blij ermee.

Mooie fleecevesten netjes geleverd.

Mooie warme fleecevesten. Bestelling en levering niets op aan te merken. Ik kom zeker terug.

Top spullen

De tenson skijas zit als gegoten en ziet er nog mooi uit ook. De thermospullen zijn ook perfect

Fijne joggingpak

Snelle verzending en mooie grote tas

Super snelle verzending en de tas voldoet volledig aan de verwachting.

Goede kwaliteit en snelle service

Goede mooie kleding

Goede produkten

Snelle en goede service

Snelle levering!

Super fijne spullen en snelle levering!! Blij mee.

Snelle bezorging. Schoen in goeie staat.

Goede en vooral ook wandelschoen. Wandelt fantastisch. Veel plezier van en zal nog heel veel plezier van deze schoenen hebben. In maart start mijn tocht op de "Camino del Norte" in Spanje. Zal een feestje worden op deze wandelschoenen: Merell MOAB-2 GTX.

Vlotte levering en goede service

Toen er wat onduidelijkheid was over de levering kreeg ik snel en adequaat antwoord op mijn vraag. De levering was verder vlot.

prima helm, licht van gewicht, goede pasvorm!

Producten super, Jammer dat er met dhl verzonden wordt

Op de producten niks aan te merken, ook de site werkt fijn en overzichtelijk. Echter: De prijs van verzenden suggereert PostNL, maar dan verrassingggg is het toch DHL die je, zorgvuldig verpakte, aankopen in de regen voor de deur achterlaat. Ring deurbel verklapt mij dat ze niet eens aangebeld hebben, alles nat, zonde. Wordt verzenden met post nl een mogelijkheid, dan 5 sterren;) Aanbeveling ja is voor pluto sport. DHL maakt de beleving negatief, helaas.

Mooie slippers

Goed merk. ‘s Avonds besteld, volgende dag in huis. Prima!

Fijne sportschoen voor een fijn prijsje

Stevige sportschoenen voor cardio -en krachttraining. Zitten heerlijk en je voet zit er stevig in. Door de zool ook geschikt voor spinningbike (andere sportschoenen vaak te zachte zool waardoor pedaal pijn gaat doen)

Super snelle levering

Prima snel, in de avond besteld volgende dag al in huis. Mooie spullen, goede service helemaal top !

Hele mooie schoenen

Goede site makkelijk bestellen en ook nog snel geleverd

Leuk vest

Leuk vest goede pasvorm

Geen klachten

Goede site, ruim assortiment en fijn dat je achteraf kan betalen

Geerweg 46

2461 EB Ter aar