Geen klachten

Goede site, ruim assortiment en fijn dat je achteraf kan betalen

Heerlijk warm

Mooie warme sloffen

Waardeloze levering

De trui was verder prima, de boxers waren hele andere dan ik had besteld. Ik had zelfde dag levering gedaan, dan betaal je wel extra maar dan had ik het in ieder geval nog op tijd in huis; nou voor Jan L. extra betaald dus; ja voor de verkeerde artikelen geleverd krijgen. Ook geen excuses of terugkoppeling dusja behoorlijk waardeloos.

Mooie producten en snelle levering

Snelle levering en scherpe prijs

Vanwege hielspoor wilde ik Skechers proberen. Bij Plutosport waren deze het voordeligst geprijsd, zelfs met de te betalen verzendkosten. Ik kreeg de schoenen de volgende dag keurig geleverd en kon er direct een wandeling mee maken. Zeer tevreden!

Snelle verzending, prima prijs

Voldoende keuze uit kwaliteitsartikelen. Snelle verzending.

Teleurgesteld

Heb mijn bestelling helemaal niet ontvangen en zeker al niet terug kunnen sturen!! Want vandaag heb ik van jullie mail gekregen dat ik mijn bestelling heb teruggestuurd? Heb via klarna betaald en ik hoop dat de terugbetaling aan hun vlot zal verlopen. Ga zeker niets meer bestellen bij jullie want heb geen vertrouwen in jullie site. Mvg.peggy

Snel & betaalbaar.

Altijd goede ervaringen met Plutosport. Snelle levering en vaak leuke prijzen!

Snelle levering, duidelijke website en voorwaarden, klantvriendelijke follow-up.

Goede ervaring

Duidelijke omschrijving producten.Goede prijs. Snelle levering.

Geweldige service

Mijn badpak ging schiften op verschillende plekken na enkele maanden. Dit gemeld en foto’s erbij. Binnen een uur een reactie dat ik een voucher kreeg en een nieuw badpak kon uit kiezen. Dat noem ik nog eens een service. Top!!

Goed opgelost!

Mijn bestelling was 'kwijt/beschadigd', maar door Marion van Plutosport super goed en snel geregeld. Nieuwe schoenen besteld en ondertussen werd alles terugbetaald. Blij met mijn schoenen en service!

Snel en goed

Snel en goed geleverd. De rugzak voldoet prima aan de verwachtingen.

Snelle levering en prima prijs!

Service

Snelle levering Leuke aanbiedingen.

Snelle levering, goed verpakt

Na een tip kocht ik deze new balance 574 omdat ze iets breder zouden zijn, nou ze zitten perfect! Een lekker voetbed waarin ik met mijn bredere voeten en hoge wreef zo weg wandel. In het echt mooier dan op de foto.

2 paar schoenen voor mijn zoons gekocht. Goede prijs/kwaliteit en snel geleverd. Groet, Miranda

Plutosport is altijd duidelijk en snel met bestellen en verzenden. Het enige jammere vind ik hun hoge tarief voor verzendkosten, maar verder niets op aan te merken!

Snelle levering en top service!!

Ik heb al meerdere keren besteld bij Pluto Sport. De levering is heel snel en de service is top. Ze zijn goed te bereiken en duidelijk in hun communicatie. Pluto Sport blijft één van mijn favoriete webshops!!

Zeer snelle bezorging, altijd erg gunstig geprijsd

Deze sneakers zijn heel licht en geven veel vering bij het lopen. Ik had ze binnen 1 dag al in huis. Bovendien waren ze bij jullie veel goedkoper dan bij andere zaken

Top site en betrouwbaar

Heb dit 2 keer aangekocht voor mijn echtgenoot en daarna voor mijn zoon,omdat ze het een aangename trainingspak vonden. Ook de prijs is voordeliger dan een andere site. Top. Zal zeker blijven bestellen.

Snelle levering en goede service

Na aanschaf van een Regatta jas werd deze snel en goed verpakt geleverd. Helaas was de jas net een maatje te klein. Hierna een mail gestuurd met welke stappen er genomen moesten worden om te retouren en een maat groter te bestellen. Snel antwoord op de vragen. Dus kleine jas retour gestuurd en direct een nieuwe besteld. Top

Prima en snelle service!

Al weer de zoveelste bestelling bij Plutosport maar opnieuw een snelle en foutloze afhandeling. Complimenten!

Alles perfect incl goede service

Geerweg 46

2461 EB Ter aar