Goed product snel geleverd

Kinderhelm van giro, zit fantastisch.. de levering was met 1 dag wat prima is.

Goede snelle service, duidelijke website

Product besteld en de volgende dag opgehaald bij een DHL servicepunt

Snelle levering, prima passende helm.

Prima helm, past goed en ventileert prima. Goed verstelbaar.

Heel snel geleverd . Service vind ik prima

Snelle levering en goede service

Voldoet aan alle verwachtingen

Geweldige aankoop,super kwaliteit voor een goede prijs,snelle levering.

Geweldig producten.

Helemaal top

Vlotte levering en alles naar wens verlopen!

Altijd top service en snelle levering!

Fijne leverancier, altijd snelle levering en mooi aanbod.

Snelle levering en prima service

Goede kwaliteit en goede pasvorm

Fijne schoenen! Snelle levering!

Dit zijn de fijnste Vans die ik ooit gehad heb. Ga er nu nog 2 paar bijbestellen ivm het dragen op werk. Ze vallen ruimer dan normaal, maar een maat groter bestellen is zeker niet nodig. De meeste Vans hebben namelijk een smal profiel, maar deze zitten perfect! Niet kopen als je smalle voeten hebt.

Snelle levering! Scherpe prijzen. Drempel is toch wel vaak de relatief hoge verzendkosten die je -in vergelijking met andere websites - betaald.

Boks handschoenen iets minder De rest prima Handschoenen van Nike ook iets anders dan op afbeelding, zijn niet geheel zwart

Alles netjes en op tijd geleverd

Alles netjes en op tijd geleverd

Mijn ervaring is goed.

Deze producten zijn van fijn materiaal en de pasvorm is perfect.

Snel en goed

Prima website

Nike trainingsbroek zit perfect

Artikel met hoge korting geleverd volgens de beloofde tijdlijnen. De begeleidende administratie is correct en zeer op tijd. Zeer goede ervaring met Plutosport.

Goede en snelle dienst/service

Past goed

Goede service via ophaalpunt jas past goed en zit geweldig!

Fijne en warme onderhandschoentjes

Heerlijk in mijn skihandschoenen als extra laagje en handig om zo even aan te schieten voor het wandelen met de hond.

Snelle levering. Keurig verpakt.Mooie schoenen

Fantastisch !

Dit zijn direct de correcte boxers van Hugo Boss, dankzij de correcte artikel omschrijving ! Ga zo door gr Wieb

Snel en goed

Uitgebreide keuze, snelle levering en prima producten

Fijne webshop

Veel leveropties (ook zaterdag). Goede prijs.

Goede snelle service

Ik heb op zondag 3 jassen besteld en die werden gelijk maandag geleverd. Mooie kwaliteit jassen en goede service nummer

Geerweg 46

2461 EB Ter aar