Mooie trainingspak gekocht , goede kwaliteit. Ik ben er heel erg tevreden over de levertijd.

Super snelle en correcte levering

Top producten, maattabel klop zoals omschreven want maakt dat elle bestelde producten passen

Mooie pantoffels, past perfect maat klopt. Snelle verzending.altijd mooie spullen bij plutosport

Snelle levering. Niets op aan te merken.

Snelle service,keurig een retour etiket,raad ik zeker aan o te bestellen.

Leuke, sportieve ski broek

Helaas valt de broek wel iets ruimer. Mijn zoontje heeft maat 98/104 van broeken, maar de ski broek maat 104 was echt veel te groot. Dus advies, neem de maat die je kind heeft. Niet groter!

Super product en snelle levering!

Super product en snelle levering!

Vlotte koopervaring

Snel kunnen kiezen, snel geleverd

Top schoen top service

Een super weekend tas!

Een oer degelijk weekend tas. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Snel en betrouwbaar

Pr8ma service, snel geleverd, keurig verpakt. Altijd goed bij pluto

Vlot geleverd geweest

Vlot geleverd met track & trace, product is zoals omschreven

Perfecte pasvorm en kwaliteit

Super snelle levering en een perfecte pasvorm

Zeer blij met mijn aankoop, vlot geleverd, mooie kwaliteit, scherp geprijsd, past perfect en een zeer concurrerende prijs.

Prima producten, goede prijs/kwaliteit

Fijne webshop, veel keuze, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie pasvorm

Deze jas past mooi en heeft een mooie pasvorm en een mooie kleur.en en goede kwaliteit.

Trui zit heerlijk en mooie pasvorm

Fijne schoen!

De schoen zit direct perfect en lopen als pantoffels. Echt een aanrader! Ook goed schoon te houden, erg fijn.

Super fietsjack

Heelijk (tussen-) fietsjack, fijne pasvorm, genoeg bewegingsvrijheid en voldoende warm. Aanrader.

Snelle en correcte levering

Bestelling werd snel en correct geleverd en product voldeed aan alle verwachtingen

Geerweg 46

2461 EB Ter aar