Goede service en snel bezorgd

Goede prijs snel verzonden

Supersnelle levering en top product

Bij Pluto was de jas waar ik al een tijd naar opzoek was een stuk goedkoper dan op andere websites. Ook de levering was super snel en goed geregeld. Erg tevreden

Zalige website

Snellle levering en schoenen zoals ze op de website te zien zijn.

Fantastische bediening

Vandaag besteld. twee dagen later thuis gebracht. Super service, doe zo verder, ik zal nog bestellen.

Top product en website

Snel geleverd en goeie ervaring met dit website

zoals het hoort!

alles ging zoals het hoort!!!

Prima!!

Prima!!

Fijne sokken

Zitten lekker. Pluizen wel snel.

Top..!!

Snel en goed geleverd.

Snel en netjes

Ik heb het pakket erg snel ontvangen. Het artikel dat ik kocht was op heel internet een vaste prijs, Plutosport was de enige die onder die prijs zat.

Klantenservice perfect

Ik had deze skibroek broek besteld maar in de verkeerde kleur. Al betaald, maar kon hem dankzij het heel snel aan te geven op tijd annuleren.

Snelle levering Goed verpakt Voor nette prijs

Snel geleverd en ze zitten heerlijk

Keurig netjes op tijd geleverd

Schrep geprijsd, snelle verzending prima zaak

Prima winkel met zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben zeer tevreden over Pluto. Mooie website, overzichtelijk en bezorgen doen ze snel. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding prima voor mij en mijn kinderen.

Levering tijdig en compleet, geheel volgens verwachting

De bestelling is compleet en volgens planning keurig afgeleverd. De kleding is conform de verwachting. Draag de kleding inmiddels met veel plezier!

De producten werden tijdig en correct geleverd.

Zeer goede betrouwbare schoen

Ik bestel deze schoenen om de 2 jaar nieuw. Dit was mijn 5e paar en ik wijk er niet van af.

Snel en correcte levering

Alles snel in huis en zoals je het kunt verwachten

snel en correct

snel en correct

Fijn shirt doet aan de verwachtingen zeker voor die prijs Topper.

Voldoet aan alle verwachtingen

Product voldoet aan verwachting. Bezorging werd aangemeld per email en later werd een preciezere tijd ook weer per email aangekondigd. Spot on.

prima prijs/kwaliteit verhouding

Werkt snel en goed

Artikelen snel geleverd en altijd volgens protocol.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar