Snel en goed

Mooi product, snel geleverd

Good

Delivery on time

supersnelle levering

snelle levering. producten in orde.

Heel comfortabel!

Ik heb onlangs dit Armani joggingpak gekocht en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben met mijn aankoop. Het pak voelt heel fijn aan en is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige stof. Het is duidelijk dat Armani niet zuinig is op de materialen die ze gebruiken. Wat ik ook erg fijn vind aan dit pak is dat het ontzettend comfortabel zit. Ik kan het urenlang dragen zonder dat ik het gevoel heb dat ik iets strak of ongemakkelijk zit. Dit komt mede doordat het een aangenaam rekbaar gevoel heeft. Ik ben ook onder de indruk van de pasvorm van het pak. Het mooi valt rond mijn lichaam en geeft me een sportieve, maar ook elegante uitstraling. Ik heb dit pak al verschillende keren gedragen en het blijft na elke wasbeurt mooi in vorm. Al met al ben ik erg tevreden met mijn aankoop van het Armani joggingpak. Het is echt een kwalitatief hoogwaardig product voor het geld en ik kan het zeker aanbevelen aan anderen.

Artikel is precies zoals beschreven en snelle service

Prima beschrijving, snelle service. Heel tevreden!

Super fijne schoenen

Hele fijne schoenen

superleuke laarzen!

wist niet hoe ze zouden vallen maar ze zijn super!

Fijn bedrijf

Alles goed geregeld en snel

Prima service!

Ik had het bestelde product meteen de volgende dag al in huis. Ruime keus in merken en artikelen.

TOP

Geweldige wieler wieler broek die castelli , heb de eerste keer 4 uur mtb mee gedaan . super zit vlak . en lekker dat aan de voorkant geen wind doorkomt en toch blijf ademen . en ook nog die snelle verzending, leuke bijkomstigheid . En het afrekenen was makkelijk , ook belangrijk .

Aanrader

Dat het snel en makkelijk verliep

Artikelen zijn van goede kwaliteit. Netjes verpakt en degelijke verzending. Retourneren heel probleemloos. Indien bij grote uitzondering iets niet is zoals verwacht wordt dit door de vriendelijke klantenservice snel en adequaat opgelost. Plutosport is een voorbeeld voor vele anderen.

Goede service qua bezorgen. Goede kwaliteit van producten

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle levering.

fijne zachte warme handschoenen

goed passenede, zachte warme handschoenen met een klein bontje. `zitten heerlijk.

Makkelijk en snel

Top service en goede voorraad

Goede voorraad van artikelen van top kwaliteit tegen de laagste prijs. Wat daarnaast vooral opvalt zijn de aardige mensen aan de telefoon en bij de ophaallocatie echt een fijn bedrijf, aanrader Raymond

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd, product voldeed aan de verwachting. Lekker makkelijk zo

Top jas

Heel licht en dun maar tot nu houd water en wind prima tegen. Heel compact ook. Fit is ook goed. Ik weet niet hoe hij het doet over een lange termijn. Ik heb hem maar een paar keer gebruikt.

Plutosport levert super snel en producten voldoen aan verwachting. Heel erg blij met mijn nieuwe spullen.

Adidas barricade

Valt echt klein en smal

Snelle correcte levering!

De leveringen zijn altijd correct en snel. Klantenservice is goed bereikbaar en je wordt netjes te woord gestaan.

Nazorg is uitstekend.

Mijn orde was snel verwerkt en opgestuurd. Echt klasse! Echter had de koerier deze compleet ergens anders afgeleverd. PlutoSport ging hier serieus en professioneel mee om om te achterhalen waar het fout was gegaan. Uiteindelijk heeft de verkeerde ontvanger mij alsnog benaderd en de zending afgegeven. Samenwerking en communicatie met PlutoSport heb ik als zeer prettig ervaren. Zonder meer zou ik hier zo weer een bestelling plaatsen.

Heerlijk warme jas

Goeie jas