Prima geholpen.

Prima geholpen met een productie fout bij een jas die mijn zoon gekocht had. Snel opgepikt en afgehandeld. Snelle levering. Al met al toch tevreden.

Direct bezorgd

Geen enkel probleem om last minute te betsllen & geleverd te krijgen!

Fijne warme waterdichte jas

Fijne jas om ook wanneer het regent te wandelen.

prima service en snel

vertrouwd

Snelle levering, goede sale!

Degelijke jas voor een goede sale prijs. En ondanks de kerstdrukte gewoon de andere dag geleverd gekregen .

Snelle bezorging en goede kwaliteit

De kleding is van goede kwaliteit. Daarmee bedoel ik dat het een dikke stevige stof bevat. Binnen 2 dagen waren de bestelde items al thuis bezorgd

Fijne zaak

Goede en ruime keuze, prima website en lekker snel geleverd.

Superfijn shirt, goede pasvorm!

Mooi shirt, goede pasvorm. Heerlijk zacht aan de binnenzijde. Ook leuk dat je een shirt met korte mouwen en jasje in dezelfde serie erbij kunt kopen. Geschikt voor alle leeftijden. Gewoon heel mooi en functioneel.

Mooi product en snelle levering. Echt super!

Snel bezorgd

Groene armani heren pak mooie kwaliteit en pas vorm

Super snelle bezorg service

Tot nu toe super tevreden, echter tot nu nog nooit wat retour gestuurd dus die ervaring ga ik mee maken.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Supersnel geleverd ondanks de drukke decemberperiode

Goede ervaring met service en levering.

Voor het eerst hier besteld. Ging door mijn handelen niet helemaal goed. De klantenservice was goed te bereiken en het was zo opgelost. Het pakket was er zeer snel. Goede service en deal!

Beste en snelle service en duidelijke info

Super makkelijke webshop met fantastische service. Ook telefonisch snel te bereiken in de drukste periode voor de feestdagen.

Top geregeld

Ene dag besteld, volgende dag ontvangen

Snelle service,

Wel jammer dat we bij een bestelling van boven de 300 euro nog steeds verzendkosten moeten betalen. Helaas was de bijpassende broek niet meer in de goede maat verkrijgbaar

Maat is ook goed

Rood is roze

De schaatsen zijn erg goed. Op de website staat echter dat ze rood zijn maar dit is eigenlijk rose. Dat is prima maar onze zoon wilde deze niet meer

Voor mij de ideale boxer.

Goedepasvorm ik ben al tijden op zoek naar prettig zittende boxers. Deze boxers zitten mij super fijn. Ik heb een smalle taille maar blijkbaar dikkere benen dan hoort bij de taille binnen de standaard maten. Deze zitten me echt top dus dik tevreden

Top en snelle service

Prima jas voor alle weertypes

mooie jas, lekker sportief, geschikt voor vries weer maar ook minder kou. Handig met alle zakken. ook prima te gebruiken bin wat regen. Hoge kraag en goed capuchon. (per klappert wel iets in wind.) Zoom van de linker mouw hangt er een beetje uit en de ritssluiting hapert, dat is minder.

Top service !

Top service, snelle verzending en dat met de feestdagen!

Heerlijk zittende hoodie

Mooie & heerlijk zittende hoodie die mooi past bij mijn hoorende broek!

Super mooi en lekker zitten’t

Super heerlijk pak en lekker warm zit als gegoten

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit