De artikelen die ik had besteld waren keurig op tijd binnen de n voldeden aan mijn verwachtingen.

Heel goed, het product is precies zoals op de foto en de levering super snel en netjes.

Hele snele levering.

Hele snelle leverling. Mooie kleding.

Warme schoenen.

Ivm koude voeten Snowboots gekocht. Kleur, model en kwaliteit… sjiek, stevig en kwalitatief mooi. Kwaliteit? Volgend jaar nog maar eens een review. Je 2,50€ korting inschrijven nieuwsbrief is wassen neus. Alleen op geselecteerde items. 6,95€ bij schrijven review… is ook een wassenneus. Je mag dit toepassen vanaf 75€ bestellen. Stuur me volgend jaar opnieuw verzoek tot review en dan vertel ik wat meer over de schoen zelf.

Mooie stevige schoen

Mooie schoen mooi model! Fijne pasvorm heerlijk voetenbed me dochter tennist hier heerlijk mee de schoenen zijn de prijs meer dan waard! 2e paar nu van dit merk maar deze schoen is echt super mooi en comfortabel!

Super goede service

Kwaliteit is zeer goed van het product wat ik heb gekocht.

Zeer goede ervaring met Pluto sport

De schoenen erg mooi, maar helaas niet goede pasvorm voor mij

Fijne schaatsen

Een tijd gezocht naar schaatsen die lekker zitten en deze zijn het geworden: Zandstra Ving Long Track III. Ik schaats heel weinig en dan zijn combinoren beter geschikt dan gewone horen. Ze vallen wel vrij krap, dus neem gerust een maatje groter.

Vlotte service en prima producten

Mooi assortiment aan een zeer goede prijs. Verzending verloopt snel en correct. Zeer tevreden.

Goede prijs en snelle levering

Simpel, gezocht, gevonden, besteld en ontvangen zoals je het ook verwacht

Bestelling niet aangekomen, maar goed opgelost

Levering niet helemaal goed gegaan, maar contact met klantenservice was fijn en er is goed meegedacht.

Lekker snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd Super

Klasse aankoop

Prachtige Hoodie Adidas gekocht voor een nette prijs, levering was super snel, keurig verpakt inclusief pakbon en garantie label. Kortom een dikke 10.

Snel geleverd. Uitstekende pasvorm en kwaliteit.

Zoals gebruikelijk, als je wat bij Plutosport besteld, is t geleverde artikel in korte tijd in je bezit. Bovendien is de kwaliteit altijd uitstekend.

Heerlijk vechtpartij vind ik dit

Plutosport is allang een van mijn favoriete online winkels voor kleren. Word altijd snel geleverd en hè het product is ook werkelijk zoals beschreven.

Wederom een zeer snelle levering, verder gewoon niks toe te voegen

Snelle bezorging en product zoals verwacht!

Top product super snelle levering

Producten van UGG zijn altijd top van kwaliteit. De levering en de service van Plutosport was super. De dag na bestelling geleverd.

Prettige webshop

Makkelijke en overzichtelijke webshop. Eenvoudig bestellen en retourservice is prima.

Altijd geweldig snel geleverd!

Mooie spullen, mooie prijzen en dnrlle levering!

Zit perfect Comfortabel Goede kwaliteit

Good quality. I would buy it again.

Very nice Lacoste T-shirts for causal use and sports at a good price. Recommended.

Wide choice, good prices and fast service

My first order at Plutosport, wide choice of products, prices are good and service is fast

heerlijk Nike pak, lekker warm - pluto snel geleverd

pak werd snel geleverd, website werkt goed

Ik heb een prima ervaring gehad, snelle levering, snel retour afgehandeld, had ook nog een kortingscode gehad. Helemaal top.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar