Fijne webwinkel

Precies mijn broek & shirt voor n heel nette prijs gevonden. Snel geleverd

Snelle levering, gunstige prijzen

Goede levering, prima prijs !!

Makkelijk zoeken en snelle levering

Site van Plutosport is makkelijk in gebruik waardoor ik snel mijn producten kon vinden en afrekenen. Ook de levering ging super snel. Prima ervaring dus kom graag weer terug.

voldoet goed

goede service

Mooie kwaliteit, maar valt klein

Zeer mooie en degelijke kwaliteit, zit heerlijk warm. Bestel wel minimaal 1 maat groter

Gied

Goeie ervaringen

Winterjas

Een hele goede winterjas met snelle en uitstekende service!

Snel geleverd en ook goede kwaliteit

Goed kwaliteit en de maatvoering ook perfect.

Snel, goed en duidelijk.

Fijne webshop. Ze leveren snel, Omschrijven de producten duidelijk en hebben een goede klantenservice.

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Top kwaliteit voor een goede prijs, snelle en juiste levering!! Zeer tevreden, komt binnenkort een nieuwe bestelling!

Heerlijk vest zachte stof

Heel fijn vest, mooie kleur en zachte stof het draagt heerlijk.

Fijn pak voor een mooie prijs

Een prettig lichtgewicht pak die ervoor zorgt dat je droog blijft. Het aan en uitrekken van het pakken is makkelijk . De twee zakjes zijn makkelijk om het pak op te bergen

Leuke meisjesschaatsen

Prima meisjesschaatsen die je makkelijk op maat kunt maken. Zo fijn dat er meegroeischaaten bestaan!

Jammer

Prachtige jas, maar mouwen te kort en te strak en dat zelfs met maat L.

Super top pak

Super top pak, goed koop en super goede kwaliteit

Zeer snelle levering

Gemakkelijk proces om artikelen te bestellen, volgende dag geleverd. Goede communicatie omtrent de levering.

Mooie lekker lopende schoenen.

Ze zijn lekker licht en lopen heerlijk. Enige nadeel is de duurzaamheid. Ze gaan geen jaren mee. Ik draag ze veel en opeens zijn ze niet meer waterdicht en er komen gastjes in. Desondanks koop ik ze elke keer weer omdat ze echt heerlijk lopen en staan ook mooi.

Precies zoals verwacht

Mooie schoenen en snelle service

's-avonds besteld en dag daarna al in huis

Lowa wandelschoenen in perfecte staat ontvangen. Mooi product voor een mooie prijs

Snelle levering van het juiste product

Ik kwam bij Plutosport een specifieke schoen tegen die ze nergens anders hadden. Als eerste keer klant van Plutosport had ik in wat reviews gelezen dat levering wel eens op zich kon laten wachten. Toch de gok genomen en besteld en naar volle tevredenheid zijn de schoenen de volgende dag geleverd in goede kwaliteit met een retoursticker in de doos voor als je schoenen terug zou willen sturen. Keurige service dus zoals je verwacht tegenwoordig van internetbestellingen. Dank Plutosport!

Goede prijzen en snelle levering. Tevreden!

Geweldige pantoffels

Geweldige pantoffels van Bearpaw. Lekker met warme voeten naar bed gaan. Ipv ijskoude voeten nog een uur wakker liggen.

Alles prima en zeer snel

Alles prima en zeer snel