Prima deal. Blij mee

Alles op en top geregeld en snel

Goede website, snelle levering!

Blij met mijn Skechers

Heerlijke schoenen voor een mooie prijs. Kreeg ze snel geleverd. Een tevreden klant!

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit tegen een spotprijsje!

Goede, eerlijke webshop.

Ik heb thermo shirts en broek besteld. Erg blij mee tijdens die ijskoude dagen!

Snelle levering, wel was er een defect aan een geleverd product. Er was een naad los van de skibroek, jammer dat dat niet is opgemerkt met versturen.

Erg mooie schoen!

Zeer mooie en lichte schoen.

Super.

Donderdag besteld en de dag erna meteen binnen. Je kon goed je pakket volgen. Kwaliteit is ook super. Dus goed gedaan

Super goeie wandelschoenen

Stevige lichte wandelschoenen. Direct getest en goedgekeurd !!!

Vind het wel jammer dat je niet bij bijvoorbeeld een order van €35,00 plus gratis verzenden krijgt Maar al met al wel een fijne winkel

Hele mooie kleding en snelle levering.

Snelle levering en zeer goede communicatie

Super gegaan allemaal volgens afspraak!!

De ideale rugzak voor de sportschool

Mooie vlotte en stevige rugzak, voldoende ruimte voor twee paar schoenen, handdoek, waterfles en andere spulletjes. Blij mee!

Snelle levering, duidelijke site, makkelijk retour.

Duidelijke website , artikelen werden snel geleverd, mogelijkheid om achteraf te betalen. Retourneren is eenvoudig.

Super snel en topproduct

De bestelde artikelen zijn super snel bezorgd en goede prijs kwaliteit Fijne webshop

Te groot

voelde er prima uit ,maar een maatje te groot. Snelle levering. Retour gestuurd, zodra ik mijn centjes terug heb , bestel ik een maatje kleiner.

Is inmiddels 3e paar Avento: daar blijkt de tevredenheid dus uit....

Van het hemd zijn de mouw maar vooral de rug van goede lengte. Heb tussendoor ander fabrikaat gehad maar bij bukken komt het hemd uit de broek. Dat gebeurt met Avento beslist niet. Geeft voldoende warmte en voert eventueel vocht snel af. Kan absoluut aanbevolen worden en dat tegen een mooie prijs!

Snelle levering en heerlijke jas

Prima service. Snelle bezorging.

Top levering en product.

Zelfde dag geleverd was ook echt zelfde dag geleverd. Helemaal blij mee. Product ook goed en gehouden!

Goede warme muts

Warm, past goed, mooie kleur

Optijd bezorgd, netjes verpakt!

Snelle levering voor een mooie prijs ik ga hier zeker vaker iets bestellen

Snel, website is klantvriendelijk en kleuren kloppen

goede service

We hadden per ongeluk het verkeerde land doorgegeven. Dit werd snel opgelost. We krijgen ons geld terug en moeten ook de bestelling opnieuw doorgeven.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar