Great quality

Great quality but was too small

Heerlijke snowboots en prima service

De snowboots waren met een dag binnen en mijn zoon is er helemaal blij mee! Maat is ook helemaal goed.

geweldige schaatsen

Wij hebben voor onze zoon de raps verstelbare schaatsten gekocht. We hadden vikings maar op deze schaatst mijn zoontje veel beter. De verzending was ook top. Binnen een dag waren ze bij ons thuis. Toppie

Beste product lage prijs

Beste product lage prijs

prima snelle levering

Het merk kwam bij Pluto voordelig naar boven. snelle gevonden, account aangemaakt EN geleverd. merk heeft een prima maat en pasvorm. ruime keuze van mooie merken. nog niets teruggestuurd dus daar kan ik nix over zeggen.

tevreden, alles vlot verlopen

tevreden, alles vlot verlopen

Fijne muts!

Snel en correct geleverd. De muts heeft een supermooie pasvorm en voelt prettig aan.

Prima kersttrui

Fijn materiaal. Maattabel gebruikt, pasvorm is goed.

Heerlijk zittend trainingspak

Is een heerlijk zittend trainingspak. Fijne stof vooral binnenkant heerlijk zacht. Echt een aanrader.

Hoe blij kun je iemand maken!

Je had het gezicht eens moeten zien… zo blij was hij met dit prachtige cadeau. Schot in de roos, heerlijk warme voeten. Wel jammer dat DHL dacht dat ik niet thuis was en dan niet bij de buren levert maar de volgende dag bij een afhaalpunt. Toch een dag later dan gehoopt en toch nog er opuit…

Snelle levering , netjes verpakt

Hele fijne warme handschoenen , vallen klein uit dus pak gerust een maatje groter

Goeie aanbieding snelle levering

Snelle levering van de jas. goede aanbieding in vergelijk met andere aanbieders. Zeker de moeite waard om af en toe een te kijken.

Goed passend en warm schoeisel.

In zeer koude omstandigheden een fietstocht van 2u30 min gedaan. Geen koude voeten bij -8°!

Mooie schaats

Goede kwaliteit!

Snelle levering en fijne kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering van de producten.

Fijne jas en snel geleverd

De jas heeft een mooie kleur , zit lekker en heeft een goede pasvorm.

fijne trainingsbroek

fijne slimfitbroek voor mijn zoon; niet te warm dat is prettig

Top bedrijf

Goede levering leuke art

Is hayek mooi asah. En maat perfect

Snelle en correcte levering.

Alle omschrijvingen klopte gewoon. Top.

De levering was volgens afspraak. De jas zag er prima uit, net zoals op de foto’s. De omschrijving klopte precies. Helaas te groot voor mij

Prima bedrijf. Snelle levering, goede producten!

Prima bedrijf, goede producten

Wederom top

Snelle service in de drukste periode van het jaar. Overzichtelijke webshop.

Geweldig!

Snel, compleet, netjes, volgens afspraak.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar