Topproducten en service!

Zeer tevreden over leveeing

De service is altijd prima

Regelmatig spullen besteld. Altijd een goede service en kwaliteit.

Wanten met vingergaten, geeft daarom minder warmte

Helaas hebben de wanten vingersgaten. Het voordeel van wanten is dat de vingers elkaar warm houden, alleen dat voordeel is dus nu weg.

Een zeer goede service en bezorging op gewenste tijdstip

Zowel de bestelling als de levering waren op maat.

Goede webwinkel!

Maat Kwaliteit Alles naar wens

Netjes op tijd geleverd En pakket goed te volgen

Mooi trainingspak

Mooi vallend trainingspak. Staat netjes, ook goed om als huispak te dragen

Goeie service, warm vest!

Goeie korting, snel bezorgd en vest was heerlijk warm

Super snel geleverd

Snel geleverd. Pasvorm is goed. Het pakje zit lekker soepel.

Dunne kwaliteit

Teruggestuurd, leek wel een pyama zo dun was de stof. Niet waard voor dat geld.

top

Goede webwinkel

Snelle levering. Artikel wordt geleverd zoals vermeld op de site. Keurig verpakt.

Super snel ook levering!

Ik had de jas besteld voor mijn zoon. Er stond bij de jas in de omschrijving: bestel 1 maat groter. Dit ook gedaan. Maar Als og was de jas te klein. Retour was zo geregeld. Alleen was mijn bestelling was niet verwerkt bleek toen ik de klantenservice had gebeld. Ik werd netjes en vriendelijk te woord gestaan, en kreeg diezelfde dag nog een mail dat het geregeld was. Super tevreden. En Inderdaad de volgende dag was de jas binnen.

Snelle levering tegen scherpe prijzen

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijzen. Niet de woeker prijzen die andere rekenen voor dezelfde producten.

Super service. Super makkelijk met retourneren. Top winkel.

Snelle levering, goede service!

Plutosport heeft alles wat je zoekt voor sporten, sportkleding en casual kleding. Veel merken, leuke aanbiedingen. Snelle levering en super service.

Goede hockeystick

Plutosport goede service en snelle levering. De hockeystick is erg fijn om mee te sporten, door de carbon in de stick 'dreunt' het minder hard in je pols en arm

Snel en alles in orde

Bestelling afgehaald, snel goed en om de hoek.

Gewoon goed

Helaas moeten retourneren omdat schoen te klein was en andere maat niet meer beschikbaar. Zowel bestellen als retour sturen gingen heel simpel.

Super snelle levering

S avonds besteld andere dag einde ochtend in huis !

Hele fijne trui

Trui mooi van kleur past perfect

Goede kwaliteit en snel leveringen 5 sterren.

Snelle levering!

Zoals beloofd bezorgd op dezelfde dag

Geerweg 46

2461 EB Ter aar