Hele fijne trui

Trui mooi van kleur past perfect

Goede kwaliteit en snel leveringen 5 sterren.

Snelle levering!

Zoals beloofd bezorgd op dezelfde dag

snel, goed en makkelijk

Top winkel met goede prijzen en snelle verzending

Snelle bezorging en prima kwaliteit

De boxers werden heel snel bezorgd en zijn van prima kwaliteit. Mijn zoon is er erg blij mee.

Goede en snelle levering

De volgende dag geleverd en dat naar België ! Producten zijn zeker naar wens.

Goede schaats voor een mooie prijs.

Ik had 2 paar besteld. Bij één paar was de vergrendeling voor het verstellen stuk, maar een hele snelle en goede service. Ik kon ze terugsturen en heb meteen nieuwe besteld. Verzendkosten werden vergoed. Top!

Prima kwaliteit

Goed product, snelle levering

Goed!!

Goed product, goed advies, snelle bezorging !! Dus goed!!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Het bestellen was makkelijk en overzichtelijk. Ik was echt over de indruk van de enorm snelle levering. De kwaliteit van de producten die ik heb besteld lijkt goed. Het ruilproces is wel wat omslachtiger. Ik had per ongeluk de verkeerde maten besteld. Je kunt dan niet in één lijstje even snel aankruisen wat terug moet, maar krijgt de artikelen één voor één en moet dan actief klikken.

Mooie strakke pet

Mooie strakke pet. Oogt netjes en sportief tegelijk. Mooi subtiel logo

Artikel nog steeds ontvangen.

Ik heb het artikel besteld en kreeg na een week de vraag hoe het artikel beviel. Beviel? Ik zit er nog op te wachten!

Prima service en snelle levering.

Super service

Veel merken, super service en snelle levering! Helemaal top!!

Fijne handschoenen

Het zijn fijne handschoenen en ze zitten ook lekker. Wanneer het vriest heb je toch nog een beetje koude handen, dus dat is wel jammer.

Snelle verzending

Ik heb voor het eerst besteld bij Plutosport. De verzending is heel snel, helaas zijn de verzendkosten wel hoog. Gelukkig heb ik via de nieuwsbrief een code ontvangen voor gratis verzenden. Top!

Leuke fleurige jas

Vandaag aan onze kleindochter laten zien ,past perfect .De jas die ze aanhad mocht wel weg.Terwijl die nog vrij nieuw is .

Sweaters waren van goede kwaliteit en het werd heel snel bezorgd!

Netjes qua prijs en snelle levering

Schoenen voldoen geheel aan beschrijving

Bij selectie kon ik slijtage plekken op de oude schoenen benutten voor advies

Hele fijne stevige sloffen

Snelle bezorging

Prima product en prima service!!

Mooie wandelschoenen gekocht van het merk Merrell model Moab. Prima pasvorm en voor een mooie prijs!! Op de één of andere manier werkte de kortingscode niet goed en hier een mailtje over gestuurd. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en de kortingscode werd alsnog verrekend. Wat een service zou ik zeggen!! Dus ik kan Plutosport van harte aanbevelen!!

Alles keurig geregeld

Alles prima geregeld

Snelle en correcte verzending tegen goede prijs

Wederom goede ervaring met Plutosport

Tevreden met de aankoop

Een prettig zittende muts, mooie kleur, zacht materiaal. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar