We hebben het product snel ontvangen en intussen wordt het met veel plezier gebruikt. Fijn dat indien het niet goed is je gratis kan retourneren.

Prima pantoffel

Goed te bestellen Pakket goed te volgen En netjes op tijd bezorgd

Lekkere trui en snel geleverd

Lekkere trui en snel geleverd !!

Mooie nette levering

Fijn bestellen met duidelijke foto’s. Juiste product in goede conditie thuis geleverd gekregen

Mooie nette levering

Snelle levering warme pantoffels

Snelle levering warme pantoffels

Goed met bestellen Ook gelijk op de hoogte van je pakket En tot nu toe op tijd bezorgt En goede kwaliteit kleding

Tot nu toe helemaal top

bestellen heel goed om te doen Gelijk op de hoogte van je pakket Netjes bezorgd Echt super

Tot nu toe helemaal top

Uitstekende webshop

Zeer uitgebreide en duidelijke webshop voor (sport)kleding en vele accessoires. Levering altijd snel en goed verpakt en retouren sturen en geld terug altijd naar volle tevredenheid. Wij wonen zelf in de buurt van Plutosport en ophalen is een fluitje van een cent. Al met al zijn wij zeer tevreden klanten.

Snel en goed!

Bestelling aan het eind van de middag besteld. Volgende dag al in huis. Goed verpakt en mooie producten

Mooie pasvorm en lekker warm in deze koude dagen.

Snelle verzending, lekkere sneakers, goeie deal

De sneakers werden de volgende dag al bezorgd. Ze zitten heerlijk. Uitstekende aanbieding!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar