Snelle verzending, lekkere sneakers, goeie deal

De sneakers werden de volgende dag al bezorgd. Ze zitten heerlijk. Uitstekende aanbieding!

Positieve ervaring met deze website

Leuke aankopen gedaan van topmerken aan zeer scherpe prijzen. Veel keuze in sport en vrije tijd kleding. Ik bezoek regelmatig de website en ontdek altijd wel nieuwe kleding en promo's

Positieve ervaring met deze website

Uitstekende ervaring met Plutosport: snelle en nette levering, producten zoals omschreven.

Uitstekende ervaring met Plutosport: snelle en nette levering en producten zoals omschreven. Retour bij te grote pasvorm ook eenvoudig te regelen. Als ik dan toch iets moet noemen: enige jammere is dat je niet kunt ruilen, maar dan opnieuw moet bestellen.

Leuk pak, snel geleverd. Is echt een sportpak. Omdat we een soort huispak wilden dus teruggestuurd.

een heerlijke stevige schoen

Ik had al gelezen in de reviews dat ik een maat meer moest nemen, en dat klopt. De inlegzool kan eruit voor als je een steunzool nodig heb. Ik ben dik tevreden.

een heerlijke stevige schoen

Duidelijk, overzichtelijk en binnen 24 uur af te halen

Een mooie digitale winkel met mooie merken en goede prijzen en eenvoudig af te halen in Ter Aar, een aanrader!

Duidelijk, overzichtelijk en binnen 24 uur af te halen

Hele fijne jas! Valt wel redelijk klein, ik heb een maat groter genomen en valt goed!

prachtig materiaal, vlotte afhandeling

De kwaliteit van de geleverde spullen is grandioos, snelheid en levering supersnel, kortom top voor plutosport

Niks op aan te merken

Vlotte levering en makkelijk retourneren

Vlotte levering. Door het aanmelden op de nieuwsbrief was de levering gratis. Retourneren eenvoudig en gratis

Super snelle levering en de goedkoopste

Prima bedrijf, snelle levering, de goedkoopste en alles netjes verpakt.

Super snelle levering

Alleen maar lof over Plutosport, de goedkoopste, zeer snelle levering en goed verpakt. De Warmbat pantoffels gebruik ik al jaren en bevallen mij dus al jaren goed.

Topschoenen voor fijne prijs

Originele schoenen met veel lagere prijs dan elders. Snelle levering en goed verpakt

Topschoenen voor fijne prijs

Geerweg 46